AT webdesign
Image default
Dienstverlening

Verhoog uw omzet middels een slim opgezet API platform

Door slim gebruik te maken van een API platform kunt u uw kosten verlagen en uw omzet verhogen. Zeker wanneer u dit combineert met IPaaS oplossingen. Klinkt dit bijna te goed om waar te zijn? Het is toch echt mogelijk, zeker wanneer u gebruikmaakt van de services van een gespecialiseerd bedrijf zoals Datacon. Een slim opgezet API platform kan meer verschil maken dan u misschien denkt. API’s hebben immers een grote invloed op de dagelijkse gang van zaken. Niet alleen verzorgen deze de communicatie tussen twee afzonderlijke systemen, maar ze maken het beheren van gegevens eenvoudiger, kunnen de samenwerking met een derde partij verbeteren, verbeteren de interactie met klanten, vergroten de customer experience van klanten op uw site en ze verzorgen daarnaast de aanvoer van interessante data.

Verbeterde data analyse dankzij een API platform en IPaaS

Data is een goudmijn vol info die geanalyseerd kan worden om diverse bedrijfsprocessen te verbeteren. Zo kunt u zien hoe uw klanten gebruikmaken van uw site en de informatie waar zij behoefte aan hebben. Door deze processen te verbeteren, zorgt u ervoor dat klanten vaker uw site bezoeken en gebruikmaken van de applicaties. Een API platform maakt het beheren, onderhouden, documenteren en monitoren van API’s eenvoudiger dan ooit.

Een snellere aanvoer van data zorgt er voor dat data beter geanalyseerd kan worden. IPaaS, wat staat voor Integrated Platform as a Service, kan hier ook een rol in spelen. Ten eerste zorgt IPaaS ervoor dat ook data van mobiele gebruikers geanalyseerd kan worden. Tevens wordt de Cloud ingezet om data te verzamelen en te analyseren. Handig, want nu kunt u voortaan overal uw data bereiken.

Geniet van de voordelen dankzij deze specialist

Datacon helpt u met het opzetten van een API platform en IPaaS die het u eenvoudiger dan ooit maken. Omdat API’s voortaan geconfigureerd kunnen worden in plaats van gecodeerd, kunnen API’s eenvoudiger gecombineerd en gebaseerd worden op elkaar. Dit werkt kostenverlagend.