Met een douane expediteur in de hand krijgt u gegarandeerd de beste tarieven op het gebied van goederentransport van en naar het buitenland, ongeacht of dit per schip, vrachtwagen of vliegtuig zal zijn. Ook voor de tijdelijke opslag van goederen dicht bij de haven wordt een passende oplossing voor uw bedrijfsvoering gezocht. Dit zijn vaak zaken waar u niet me bezig wilt zijn. U wilt voornamelijk bezig zijn met zaken doen en uw klant bedienen. Daarom loont het om een ervaren douane expediteur in te schakelen die alle douanehandelingen voor u uit handen neemt.

Automatiseringen zorgen voor duidelijkheid en inzicht

Dankzij handige software hoeft u tegenwoordig niet lang te wachten op de juiste documenten van uw douane expediteur én kunt u alle ontwikkelingen met betrekking tot uw vracht real-life volgen. Deze automatiseringen hebben niet alleen gezorgd voor een versnelling in de doorlooptijd, maar het proces is ook veel transparanter geworden waardoor u constant overzicht houdt over de status en locatie van uw producten. Wat betreft de documenten is het handig om een ervaren partij in te schakelen. Zij weten precies welke documenten nodig zijn voor de export naar een bepaald land en verzorgen deze op correcte wijze voor u. Denk bijvoorbeeld aan het certificaat van oorsprong wat veel uitzoekwerk vereist. Het is prettig als u hier zelf niet achteraan moet.

Breng al uw logistieke zaken samen onder een dak

Als u op zoek bent naar een onafhankelijke douane expediteur dan is Hemetex B.V. een goede partij om mee in zee te gaan. Al sinds 1976 zijn zij gespecialiseerd in het verzorgen van douanedocumenten en het vervoeren van allerlei soorten lading. Dankzij deze specialist heeft u geen omkijken meer naar uw douanezaken en bent u tegen een geringe prijs verzekerd van vakkundige afhandeling. Breng ook al uw logistiek onder een dak samen en neem contact op met deze douane expediteur voor een volledige dienstverlening.

https://hemetex.nl/