AT webdesign
Image default
Woning en Tuin

Waar letterstickers handig voor zijn

Superhandig zijn ze, stickers in de vorm van letters en cijfers. Je hebt ze niet altijd nodig, maar als je ze nodig hebt zijn die losse stickertjes eigenlijk het allergoedkoopste. Waar gebruiken mensen letterstickers nou eigenlijk voor? Er zijn heel veel doeleinden en wij gaan er een paar opnoemen.

Letterstickers als tekststicker op auto

Wil je goedkoop reclame maken en zit je veel in je auto op de weg? Dan is reclame maken via jouw auto een hele goede manier van opvallen. Met behulp van losse letterstickers kun je de url van jouw website bijvoorbeeld op je ramen plakken. Die is misschien niet de meest mooie oplossing om aandacht te trekken. Maar wel lucratief. Het valt namelijk op! En dat is wat je met reclame maken wilt. Jouw losse letters vallen misschien nog meer op dan iemand die zijn hele auto heeft zitten wrappen. Wat je wel moet doen is opvallende plakletters kopen. Voor je ramen is de kleur rood mooi opvallend, maar wit is ook goed leesbaar. Plak je de stickers op je auto zelf? Dan moet je een contrasterende kleur kiezen die lekker opvalt.

Letterstickers op de deur van kinderkamer

Heeft jouw zoon of dochter een eigen kamertje? Dan is het leuk om een tekststicker op de slaapkamerdeur te plakken. Op die tekststicker laat je dan de naam van je kind drukken óf je kiest weer voor losse letterstickertjes in een mooi formaat zodat de naam van jouw kind duidelijk leesbaar op de deur staat.

Letterstickers op deur winkel

Letterstickers kun je ook op de deur van je winkel plakken. Denk maar eens aan de openingstijden. Die kun je, mooi leesbaar als raamsticker op de ramen van je winkel plakken. Ook aan het woord welkom op je deur! Heb je een magazijn waarbij je niet altijd aanwezig bent, en vind je het prettig als de bezorger jou even belt als hij een aantal goederen komt brengen? Dan kun je ook op de laad en losdeuren van jouw bedrijfspand je telefoonnummer achterlaten met behulp van cijferstickers. Vaak betaal je maar 1 tot 2 euro per sticker. Dus maak het jezelf gemakkelijk en plak er lekker op los.

https://www.plakletterswebshop.nl/plakletters