AT webdesign
Image default
Gezondheid

Wat is de beste snurkbeugel?

De populariteit van de snurkbeugel is de laatste tijd enorm gegroeid. Dat is ook niet zo gek: het middel is voor 90% van de snurkers een effectieve behandelmethode. Wat is nu de beste snurkbeugel? Wij zetten de belangrijkste criteria op een rijtje.

Snurkbeugel

Een snurkbeugel is een middel dat de meest voorkomende oorzaak van snurken tegengaat, namelijk het naar achteren vallen van de onderkaak. Dit zorgt voor een belemmering van de luchtweg in de keelholte. Hierdoor gaan de omliggende slappe weefsels trillen. Deze trillingen veroorzaken het snurkgeluid.

De werking van de snurkbeugel is wetenschappelijk aangetoond door het gerenommeerde Amerikaanse onderzoeksinstituut National Center for Biotechnology Information (NCBI). Zij hebben een onderzoek uitgevoerd onder onder 134 proefpersonen. 96% van hen snurkte ernstig. Dit was slechts 2% tijdens het gebruik van een snurkbeugel. Ongeveer een jaar na het eerste gebruik van een snurkbeugel gebruikte 86% van de patiënten de snurkbeugel nog steeds elke nacht.

Door middel van het analyseren van de onderzoeksresultaten heeft het NCBI geconcludeerd dat een anti-snurkbeugel een effectieve behandeling tegen snurken is.

Eisen van de beste snurkbeugel

De beste snurkbeugel zou aan een aantal eisen moeten voldoen. We zetten ze op een rijtje.

Aanpasbaar

Ten eerste is het belangrijk dat de snurkbeugel aanpasbaar is op je gebit. Dit zorgt ervoor dat de beugel comfortabel zit. Daarnaast zul je hem niet ongemerkt uitduwen en zijn werk beter kunnen doen.

Proefperiode

Een goede aanbieder biedt zijn klanten een proefperiode aan. Vaak is een proefperiode van een week al voldoende om erachter te komen of een beugel voor jou wel of niet effectief is.

Goedkoop

Er zijn beugels in vele verschillende prijsklassen te koop. Je kunt beugels online kopen, maar ook laten aanpassen bij de tandarts. Helaas is deze laatste optie enorm prijzig. Het is daarom beter om een zelf aanpasbare beugel bij een erkende webshop te kopen.

Keurmerk

Let er bij de aanschaf van de beugel op dat je kiest voor een webshop die is aangesloten bij een keurmerk, zoals Webwinkelkeur.

Reviews

Als laatste moet de beste snurkbeugel natuurlijk effectief zijn. De beste manier om hierachter te komen is het raadplegen van ervaringen door echte klanten. Kijk daarom om de beugel die jij wilt komen genoeg (echte!) positieve ervaringen heeft.

Conslusie

Welke snurkbeugel voldoet nu al alle bovenstaande eisen? Dan moeten we concluderen dat dit Mr. Anti Snurk is. Deze beugel is aanpasbaar en kost slechts €27,95. De webshop geeft je een proefperiode van 7 dagen. Mr. Anti Snurk is daarnaast aangesloten bij Webwinkelkeur en heeft zeer veel positieve ervaringen.