AT webdesign
Image default
Vakantie

Airlodge glamping is kamperen op niveau

Weet jij wat glamping is? Glamping staat voor glamorous camping. Het is het nieuwe kamperen. Glamping is kamperen in stijl, in luxe. Glamping is hét bewijs dat je soms wél van twee walletjes kunt eten. Je geniet van het buitenleven en de natuurbeleving van kamperen, terwijl je ondertussen ook het comfort en de luxe geniet van een B&B of een klein pension.

Als jij, zoals zoveel Nederlanders, bent opgegroeid met kampeervakanties die begonnen met een lange rit in een volgepakte auto, zul je dit misschien lastig te geloven vinden. Jij hebt immers herinneringen aan het eindeloos zoeken naar een camping die nog een plekje heeft, waarna in het donker de tentstokken uitgezocht moesten worden, haringen in een rotsige bodem moesten worden geslagen (“Nou is-tie wéér krom!!”) en je vervolgens van pure uitputting in slaap viel… op je net te zachte luchtbedje met je slaapzak die nét niet warm genoeg was….

En toch kan het. Wanneer je kiest voor glamping staat je verblijf namelijk al kant-en-klaar gereed wanneer je aankomt. Dus geen geruzie bij het opzetten van de tent, hooguit maak je een beetje ruzie over wie er in welk bed kan slapen. Want, inderdaad, bij glamping slaap je niet op een matje of luchtbed, maar op een écht bed, met een heerlijk comfortabel matras.

De glamping accommodaties zijn ruim opgezet, met slaapkamers, een keuken en vaak zelfs je eigen persoonlijke sanitair. Elektriciteit is standaard, al is het maar omdat je anders het koffiezetapparaat niet kunt gebruiken en ook Wi-Fi is in veel gevallen beschikbaar.

Glamping is kamperen, maar het voelt als een hotelletje of een vakantiehuisje. En als je écht wat bijzonders wilt? Kies dan voor een airlodge, dat is een tent met twee verdiepingen. Daardoor heb je nóg meer ruimte en comfort. Een tent, met het comfort van een huisje, en het avontuurlijke gevoel van een boomhut.

Echt, beter dan dit gaat kamperen nooit worden!

Kijk op Glampings.nl en ontdek zelf hoe geweldig leuk een airlodge glamping vakantie is.

https://glampings.nl/airlodge