AT webdesign
Image default
Vakantie

Gezellige groepsaccommodatie in Gelderland

Op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie in Gelderland? Geniet dan van alle rust en voldoende ruimte bij de groepsaccommodatie De Aalbertshoeve in Gelderland. Deze natuurlijk gelegen groepsaccommodatie ligt nabij Apeldoorn. Of u nu op zoek bent naar een verblijf voor een weekendje met de familie, vrienden of collega’s: bij de Aalbertshoeve in Ermelo vindt u de perfecte plek voor een geslaagde minivakantie.

Kom tot rust midden in de natuur 

De Aalbertshoeve ligt op een steenworp afstand van de prachtige Veluwse bossen. Voor iedere natuurliefhebber is dit dan ook een geweldige groepsaccommodatie in Gelderland. U kunt een mooie fietstocht maken, wandelen door de bossen of naar het nabijgelegen strand gaan. Bovendien weet u nooit wat voor dieren u tegenkomt op de geweldige Veluwe. Daarnaast zijn er meer dan genoeg activiteiten in de omgeving te doen, die perfect geschikt zijn voor families, vrienden of collega’s. Denk hierbij aan een zeskamp of boerengolf. Ook op De Aalbertshoeve zelf gaat u zich zeker niet vervelen, want er is genoeg te doen. 

Een uitstekende locatie voor een geslaagd schoolkamp

Bent u een schoolkamp aan het organiseren en bent u op zoek naar een geschikte locatie? Dan bent u bij deze accommodatie aan het juiste adres. De groepsaccommodatie heeft namelijk drie grote verblijven. Deze zijn voorzien van slaapzalen en slaapkamers. De recreatiemogelijkheden zijn eindeloos in de prachtige omgeving van Ermelo. Organiseer een spannende speurtocht in de bossen of neem uw leerlingen mee naar het strand.

Kies tussen drie verschillende verblijven 

U heeft keuze uit drie verschillende verblijven. U kunt kiezen voor groepsaccommodatie de Deel die geschikt is voor 86 personen, groepsaccommodatie Kamphuus voor 52 personen en groepsaccommodatie ‘t Schot voor 44 personen. U heeft de mogelijkheid om deze verblijven te combineren zodat er plek is voor 186 personen. Hierdoor is er altijd wel plek voor uw gezelschap bij deze gezellige groepsaccommodatie in Gelderland.