AT webdesign
Image default
Vakantie

Beleef een onvergetelijke vakantie op een camping die is gelegen aan een meer in Tsjechië

Zoek je naar een camping die van alle gemakken voorzien is en die de perfecte uitvalsbasis is voor allerlei leuke uitstapjes in de omgeving? Dan moet je bij Camping de Regenboog zijn, die gelegen is aan een schitterend meer in Tsjechië. Hier heb je alle mogelijkheid om te zwemmen, te varen of heerlijk te ontspannen. Deze plek staat daarbij garant voor rust en ruimte. Je rijdt vanaf Arnhem in zo’n acht uur naar de locatie, waarna je onvergetelijke vakantie kan beginnen! Ben je benieuwd naar alle faciliteiten van deze camping? Lees dan verder!

Vermaak je op de camping of ontdek de natuurrijke omgeving

Camping de Regenboog is een zeer ruim opgezette camping aan een meer, in een klein dorpje in Tsjechië. Elke kampeerplaats beschikt over aansluitpunten voor elektra. Bovendien is de camping voorzien van een groot sanitairgebouw met twintig toiletten en douches. Het is de ideale plek voor een familievakantie, want in de zomer wordt er een uitgebreid recreatieprogramma georganiseerd. Zo worden er verhalen verteld langs het kampvuur en worden er voetbaltoernooitjes en barbecues gehouden. De kinderen vermaken zich daarnaast in de speeltuin, bij de tafeltennistafel of op het voetbal- of beachvolleybalveld. Heb je zin in wat meer activiteit? Bezoek dan een van de vele prachtige natuurgebieden in de omgeving, zoals Boheems Zwitserland of ga een dagje cultuur snuiven in Praag of Dresden.

Reserveer direct een kampeerplaats of accommodatie

Kortom: als je een onbezorgde vakantie wilt beleven op een camping in het mooie Tsjechië, die direct grenst aan een meer, dan moet je bij Camping de Regenboog zijn. Op de website boek je direct jouw vakantie, waar je de keuze hebt uit een kampeerplaats voor jouw eigen tent, een kant-en-klare tent of een goed verzorgde accommodatie. Wil je graag meer informatie over deze camping of de uitstapjes in de omgeving? Neem dan contact op met de eigenaren, zij helpen je graag verder!

https://www.campingregenboog.nl/home/