AT webdesign
Image default
Bedrijven

Babyshower versiering maakt je feestje af

Hoe zorg je dat de babyshower inclusief versiering een perfecte verrassing wordt voor je allerbeste vriendin? We geven je graag een paar tips. Ieder verrassingsfeestje is spannend, maar een babyshower al helemaal. Je wilt dat dit een perfecte herinnering wordt voor je vriendin. Je wilt haar echt in de watten leggen met een perfecte babyshower. Wat koop je dan allemaal als babyshower versiering?

Kies een thema

Het is altijd erg leuk om een thema te kiezen voor de babyshower die je gaat organiseren. Als je weet of het een jongetje of meisje wordt, kan dat thema roze of blauw zijn. Je kunt dan naast roze of blauwe babyshower versiering ook kiezen voor duurzaam roze of blauw wegwerpservies in hetzelfde thema. Als je het geslacht van de baby niet weet, kun je het neutraal houden door bijvoorbeeld voor gouden of zilveren babyshower versiering en duurzaam wegwerpservies te kiezen.

Twinkle twinkle little star

Een ander leuk thema idee is het thema twinkle little star, met gouden sterren en een wolkje of een thema met allerlei kleuren. Ook bij dit thema is een passend duurzaam wegwerpservies te verkrijgen zodat alles helemaal in stijl is. Al deze artikelen zijn te bestellen bij Daily Style.

Regel een leuke verrassing

Je wilt graag dat de babyshower een verrassing is. Vraag hiervoor een moeder of schoonmoeder die in het complot zit om een ochtendje te gaan shoppen met de moeder in spé in een babywinkel. Dat werkt altijd, want zwangere vrouwen houden van shoppen voor hun kindje. In de tussentijd span jij samen met de partner van je vriendin om het huis te versieren met de mooiste babyshower versiering en bijpassend duurzaam wegwerpservies. Wat een verrassing zal dat dan zijn als (schoon)moeder met je vriendin nietsvermoedend de mooi versierde woonkamer binnenkomt en al haar lieve vriendinnen ziet. Dus, wil je de babyshower echt onvergetelijk maken voor je beste vriendin, bestel dan jouw babyshower versiering en duurzaam wegwerpservies bij Daily Style.