AT webdesign
Image default
Zakelijke dienstverlening

Belangrijk en simpel: uw AOV online afsluiten

Tegenwoordig kunt u vrij simpel uw AOV online afsluiten bij verschillende verzekeringsbedrijven. VEZA Verzekeringen is hier een goed voorbeeld van. Naast arbeidsongeschiktheidsverzekeringen kunt u bij VEZA ook terecht voor al uw andere verzekeringen op zowel particulier als zakelijk gebied. Een AOV is een ontzettende belangrijke verzekering voor ondernemers en zzp’ers. Mocht u, om welke reden dan ook, arbeidsongeschikt raken dan zijn extra moeilijkheden op financieel gebied namelijk wel het laatste waar u op zit te wachten. Door uw zaken goed te regelen door middel van een arbeidsongeschiktheidsverzekering, krijgt u in de periode dat u arbeidsongeschikt bent een uitkering van uw verzekering.

Waarom een AOV afsluiten en voor wie?

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is voornamelijk bedoeld voor zzp’ers en ondernemers omdat deze mensen geen aanspraak kunnen maken op de uitkeringen van een werknemersverzekering. Door het afsluiten van een AOV zorgt u ervoor dat u in de periode dat u arbeidsongeschiktheid bent, een uitkering ontvangt van uw verzekering. U ontvangt voor elke dag dat u niet of slechts gedeeltelijk kunt werken een bedrag. Hoe hoog dit bedrag is, bespreekt u vooraf bij het afsluiten van de AOV. Ook kunt u zelf bepalen vanaf wanneer u de uitkering wilt ontvangen. Kunt u bijvoorbeeld de eerste drie maanden prima van uw eigen buffer leven, dan kunt u ervoor kiezen pas vanaf de vierde maand de uitkering te ontvangen. Dit scheelt dan weer in het bedrag dat u aan premie moet betalen.

Zelf uw AOV online afsluiten in slechts enkele minuten

Dankzij de moderne technologieën van vandaag de dag kunt u tegenwoordig zelf en binnen enkele minuten uw eigen AOV online afsluiten. Via de website van VEZA Verzekeringen start u met het berekenen van uw premie. U beantwoordt eerst enkele vragen over onder meer uw beroep, welk bedrag u per jaar wilt verzekeren en hoelang u een uitkering zou willen. Vervolgens krijgt u een bevestiging en gaat er een adviseur voor u aan de slag om alles exact te berekenen en voor u in werking te zetten. Een AOV online afsluiten; zo simpel kan het zijn!

https://www.vezaverzekeringen.nl/