AT webdesign
Image default
Vakantie

Veilig particulier beleggen in vastgoed bij Center Parcs Vastgoed

Het investeren in een recreatiewoning van Center Parcs Vastgoed is een veilige manier van particulier beleggen in vastgoed. Uw vermogen in vastgoed investeren brengt vaak risico’s met zich mee. U bent erg afhankelijk van hoe het op de huizenmarkt gaat en bij verhuur is leegstand een risico. Daarnaast bent u veel tijd kwijt als u ervoor kiest het pand zelf te verhuren. Al deze nadelen heeft u niet als u ervoor kiest particulier te beleggen in vastgoed zoals een recreatiewoning van Center Parcs. Bij deze populaire keten van vakantieparken kunt u namelijk uw eigen recreatiewoning kopen.

Zorgeloos investeren in vastgoed met een gegarandeerd rendement

Wat is er fijner dan zorgeloos in vastgoed investeren? Zeker als particulier wilt u met beleggen in vastgoed wellicht graag voor een veilige optie gaan. En wilt u voor de komende 15 jaar al precies weten wat uw investering in dit vastgoed u gaat opleveren? Met de huurovereenkomst die voor circa 15 jaar wordt afgesloten, weet u al precies wat u kunt verwachten aan huuropbrengsten. Als u tenminste kiest voor de 5% gegarandeerde huurinkomsten. U kunt ook kiezen voor een variabel rendement van minimaal 3% met daarnaast een deel van de totale huuromzet. Zo beslist u zelf of u kiest voor volledige zekerheid of een gedeeltelijke onzekerheid, waarbij de kans op een hoger rendement wel groter is.

Keuze uit verschillende woningen in Nederland en het buitenland

Naast woningen in verschillende parken in Nederland, kunt u als particulier ook beleggen in vastgoed in het buitenland. Op de website vindt u een overzicht van alle parken waar u momenteel een woning zou kunnen aanschaffen. Hier zijn projecten bij van Center Parcs, maar ook van onder meer het ervaren bedrijf Pierre & Vacances. Door de ruime keuze is er zeker een park bij wat u aanspreekt. Bent u benieuwd naar alle voorwaarden of wilt u meer informatie? Via de website kunt u het portfolio eenvoudig aanvragen of telefonisch contact opnemen voor meer informatie.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl