AT webdesign
Image default
Banen en opleidingen

PHP Webdeveloper

Vacature PHP Webdeveloper

Beschrijving vacature

Een unieke kans op de it sectie ‘klikotronics ‘ van een winkelbedrijf met een vermogende historie.

Voor onze clixebnt kliko menigte zijn we op zoek naar een full stack php developer ( met een beetje of heel veel ervaring ). in deze functie ben je in een klein team aansprakelijk voor de it webapplicaties. je bent zowel bezig met bouwkunst, redesign, bouwen en vormen van nieuwe functionaliteiten als onderhoud etc. de mogelijkheden zijn oneindig. en je krijgt alle universum voor eigen inbreng!

Je komt te werken in een innovatieve, uitdagende omlijning met een familiaire en prettige werksfeer. Je legt verantwoording af aan het schoolhoofd software development.

Kortom, ben jij de software ontwikkelaar die graag software ontwikkelt en beheert alsof het je inherent âkindjesâ zijn?

Je takenpakket als php webdeveloper bestaat onder andere uit het volgende:

Het ontwerpen en programmeren van nieuwe functionaliteiten en apps ; het uittesten van de ontwikkelde software ; bemerken en oplossen van problemen/storingen hierbinnen de web-omgevingen ; voogdij van de web-omgeving/functionaliteiten ; proactief aandragen van verbeteringen omtrent kwaliteitsborging van de web-omgeving ( en ) ; technieken : php, html, css, javascript, sql, c, asp. Net, c #

Gestelde eisen voor deze functie van full stack php developer vragen wij het volgende:

Afgeronde vorming op mbo of hbo niveau in de route van it ; je hebt een paar jaar programmeer ervaring. Of niet, maar bent gebruikelijk superslim ; kennen van php, mysql en html/css/javascript ; het is een pre als je kennen hebt van andere programmeertalen ; beheersing van zowel de nederlandse als engelse taal ( in woord en geschrift ) ; je bent leergierig, communicatief behendig en kan zowel autonoom als in teamverband werken ; je bent stressbestendig en in staat om prioriteiten te stellen. Trefwoorden : webdeveloper, webontwikkelaar, php developer, webdevelopment, php, mysql, veenendaal

Bedrijfsomschrijving onze gast betreft kliko groep. Kliko groepering geeft en ontwikkelt complete afvalinzamelsystemen. Van prullenbak tot en met registratie. Van plaatsing tot en met service en onderhoud. De oorzaken zijn innovatieve producten en instituten op de goederenhandel te brengen, waar allemaal de voordelen van merkt. De organisatie heeft zijn roots uit 1800 en heeft zodoende een prachtige historie en ontplooixefng doorgemaakt. De organisatie bestaat uit zoân 70 medewerkers. De cultuur is te definixebren als open, knus en familiair.

Salarisinformatie bruto € 2. 500 – € 4. 000 p/m toegevoegd kennisgeving werken bij een lichaam met een vermogende historie ; prettige, familiaire en informele cultuur ; vreselijk veel ongebondenheid en eigen inbreng ; prima traktement met secundaire arbeidsvoorwaarden ; computer ; doorgroeimogelijkheden. het is een erg diverse en brede functie. je gaat je werk letterlijk op iedere hoek van de straat terugzien! Heb je animo of wil je meer kennis? neem voor meer info voeling op!

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/php-developer.html