AT webdesign
Image default
Banen en opleidingen

Werkplaats Chef vacatures

Chef timmerwerkplaats

Janssen interim kerkdiensten nederlandse provincie 7005bk doetinchem chemisch element

Als chef timmerwerkplaats heb je mbo opleidings niveau met enkele jaren ervaring in de betonbouw en op de werkvloer. gelezen van detailtekeningen is voor jou niets nieuws. je hebt cognitie van de diverse instortvoorzieningen en evaring in de bouw. daarnaast is het invloedrijk dat je over goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheden, aanhouden en inschattingsvermogen beschikt en open staat voor overleg. leiderschapskwaliteiten behoren bij onze nieuwe chef werkplaats zowel rechtstreeks als sturend aanwezig te zijn! Je bent besluitvaardig toereikend om prioriteiten te s”, , bent particulier en hebt een positieve impact op mensen. weet jij afwijkingen en onvolledigheid te inzien en werkzaamheden aan te passen aan de prioriteiten van de fabriek? reageer dan! Als goede prestaties verkrijgen daarnaast een van jou streefpunten is, ontwaren wij jou!

Definixebring voor een gezichtsbepalend bedrijf in de regio van doetinchem, zijn wij opzoek naar een chef timmerwerkplaats. ben jij iemand die veel verantwoordelijkheden aan kan? hou je van keuze en roep? dan is dit jouw toekomstige nieuwe baan! Taken : het takenpakket van de chefwerkplaats is zeer divers. de grootste kerntaken zijn het vervaardiging van mallen, het nameten van ( veranderde ) mallen, mallen in en uit de vervaardiging voeren en administratie. de instructies geven over de ombouw van de mallen t. b. v. de timmerwerkplaats, instructies geven aan bij andere de kraanmachinist, het narekenen van de mallen, tekeningen vervaardiging en vertolken, urenlijsten ingevuld en ziekmeldingen registreren en de coordinatie en opleiding van ( nieuwe ) timmerlieden zijn taken die de chef studio moet beheersen. behalve dit zijn er nog vele andere taken, wat jou werk zeer uitdagend en afwisselend kneden!

Educatie mbo-algemeen

Aanbod je ontvangt een marktcomform honorarium, dit wordt ingeschat op werkervaring. Ongeacht de wettelijke vakantiedagen en vakantiegeld ontvang je ook reiskosten en niet geheel triviaal : een afwisselende en zeer uitdagende baan waarbij je veel kansen krijgt

https://www.vindazo.nl/keywords/werkplaats-chef.html