AT webdesign
Image default
Dieren

De beste producten voor dieren en hengelsport koopt u bij deze dierenwinkel in Rotterdam

Wilt u de beste producten voor uw huisdier? Of bent u op zoek naar topmateriaal om te sportvissen? Bij Uw Dierspecialist ChaNa vindt u het allebei. Deze dierenwinkel in Rotterdam verkoopt hoogwaardige producten voor dierenverzorging en er bevinden zich meerdere ruime dierenverblijven in deze zaak. Daarnaast vindt u er een uitgebreid aanbod aan professionele benodigdheden voor hengelsport.

Het ontstaan van deze speciaalzaak

De dochters van de eigenaren van deze winkel hebben beide een lichte verstandelijke beperking. Deze dierenwinkel in Rotterdam is begonnen als dagbesteding voor de meiden. Nu is het een officiële zaak met hoogwaardige producten voor dierenverzorging. U vindt in het assortiment van deze dierenspeciaalzaak bijvoorbeeld voer voor jonge en oude dieren. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende accessoires of speeltjes voor het verblijf van uw vogel, knaagdier of vis. U vindt zowel basisbehoeften, zoals drinkbakken, als speciale verzorgingsproducten, zoals medicijnen.

Deze dierenspecialist verkoopt ook materiaal voor hengelsport

U vindt bij deze winkel ook professioneel materiaal voor sportvissers. Dankzij de samenwerking van deze zaak met officiële merken, vindt u een breed aanbod aan topproducten voor hengelsport. Zo koopt u bijvoorbeeld haken, aas en ander materiaal speciaal voor roofvissen. U vindt ook hengelsteunen voor in verschillende omgevingen, loodjes en opbergboxen voor uw spullen. Heeft u behoefte aan advies? Deze expert in sportvissen helpt u graag om het beste materiaal voor uw doelstellingen te vinden. Op de website van deze professional vindt u categorieën per vissoort, zoals witvis, roofvis of in de zee.

Bezoek deze winkel voor de beste producten

Bij Uw Dierspecialist ChaNa vindt u het beste voor huisdieren en hengelsport. Bij deze dierenwinkel in Rotterdam vindt u een uitgebreid aanbod aan kwaliteitsproducten. Koop speciale benodigdheden voor uw huisdieren of bestel nieuw materiaal om te sportvissen. Deze specialist helpt u graag met deskundig advies over beide onderwerpen. Neem contact met ze op of bezoek hun winkel.