AT webdesign
Image default
Dieren

Natuurlijke hondensnacks bestellen voor jouw trouwe viervoeter

Je wilt natuurlijk enkel het allerbeste voor je hond. Het liefst verwen je je beestje met gezonde én lekkere snacks. Bij Bellobox kun je natuurlijke hondensnacks bestellen om jouw viervoeter flink mee te verwennen. Zo hoef je niet langer naar speciale en prijzige dierenwinkels, maar laat je de hondensnoepjes gewoon bij je thuisbezorgen. Ontdek het assortiment aan snacks, die speciaal zijn afgestemd op je hond en zorg voor een smakelijke verrassing.

Altijd een verrassing met de 100% natuurlijke boxen

Bellobox heeft een ruim assortiment aan boxen. Deze zijn afgestemd op de behoefte van jouw hond. Op basis van het ras, gewicht en leeftijd selecteert Bellobox de lekkerste hondensnacks. Voor speciale behoeften/gedrag zijn er ook boxen samengesteld. Voor honden met krachtige kaken, puppy’s of honden op leeftijd kun je daarom ook heerlijke natuurlijke hondensnacks bestellen. Hierin zit vaak ook een verrassing, zoals een speeltje. Zo is het echt een feestje om de Bellobox te ontvangen en is het pakket ook leuk om cadeau te doen aan een hondenbaasje. De hondensnoepjes zijn 100% natuurlijk en gezond. Kauwen is voor honden belangrijk om te ontspannen en houdt het gebit, de kaken en tandvlees in goede staat. Vandaar dat het goed is om je hond af en toe een lekkere snack te geven. Wil je er niet iedere keer aan moeten denken om een bestelling te plaatsen? Bellobox biedt ook de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten, zodat je maandelijks een nieuw pakket ontvangt. Zo houd je je hond gezond en heb je altijd genoeg in huis. Het abonnement is makkelijk opzegbaar, zodat je nergens aan vast zit.

Bestel jouw verrassingsbox en verwen je hond

Bekijk de webshop online en bestel jouw Bellobox om jouw trouwe viervoeter eens flink mee te verwennen. De Bellobox verzendt de box gratis bij je thuis. Bij aankoop van een Bellobox steun je automatisch een goed doel. Genoeg redenen om jouw hond te verrassen door de heerlijkste natuurlijke hondensnacks te bestellen!