AT webdesign
Image default
Groothandel

De groothandel kaas in Nederland met een rijk assortiment

Zoekt u een groothandel in kaas in Nederland met oog voor kwaliteit? Van een specialist is dat wel het minste dat u mag verwachten. Passie voor het vak en jarenlange ervaring zorgen bij Intercheese Holland voor een totaalpakket dat resulteert in een groot assortiment. Deze kaashandelaar biedt tal van merken, zowel binnen– als buitenlands, waarbij u verzekerd bent van de beste kwaliteit. Kaas is meer dan beleg voor op de witte of bruine boterham en is gevarieerder dan alleen jong, oud of belegen. Ontdek de diverse varianten in het uitgebreide assortiment.

Een kaashandelaar met een groot assortiment aan kazen

Uiteraard vindt u hier diverse binnenlandse kaasmerken. Van Boer Berend tot Exellentia en van Kavital tot Koetshuys: deze groothandel van kaas in Nederland heeft het in het assortiment. Van ieder merk zijn diverse varianten te verkrijgen. Voor liefhebbers van een ‘gewoon’ stukje kaas, maar ook voor hen die op zoek zijn naar de beste kruidenkazen. Liever een geitenkaas of een stuk smeltkaas? Het zit in het assortiment bij kaashandelaar Intercheese. Daar stopt het echter niet. Het aanbod aan buitenlandse kazen is minstens zo interessant. Wat dacht u van (half)harde kaas voor bij de borrel en mozzarella voor op de pizza? Of blauwader kaas in de pasta en feta in de salade?

Uw eigen kaas, een uniek cadeau

Intercheese Holland biedt de mooiste merken op het gebied van kaas, zowel aan horeca als particulieren. Bent u op zoek naar een uniek cadeau? Maak een eigen kaas in samenwerking met de groothandel kaas in Nederland. Combineer uw favoriete smaken en kies een eigen kleur, naam en etiket. De geboorte van een uniek zuivelproduct is een feit. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Op de website zijn deze uitgebreid te vinden en is via een bestellijst uw voorkeur door te geven. Heeft u vragen? Neem contact op en één van de medewerkers van deze kaashandelaar staat u vriendelijk te woord.