AT webdesign
Image default
Groothandel

Met Timberland of Puma werkschoenen gaat u veilig aan de slag

Door tijdens het werk Timberland of Puma werkschoenen te dragen verzekert u zich ervan dat u veilig kunt werken. Deze werkschoenen zijn speciaal ontworpen voor bepaalde branches, u kunt binnen deze merken kiezen uit verschillende typen schoenen. Er zijn werkschoenen voor de zware industrie, maar ook om te werken in bijvoorbeeld een warme omgeving of onder zware buitenomstandigheden. Veiligheid staat voorop, maar natuurlijk spelen comfort en stijl ook een rol.

Deze werkschoenen zijn al jaren een begrip

Zowel Timberland als Puma maken al vele decennia schoenen. Timberland en Puma werkschoenen kwamen daar enkele decennia geleden bij. Er werd een complete lijn van werkschoenen ontworpen voor mensen die voor hun werk aangewezen zijn op speciaal schoeisel. Dit kan het geval zijn als u in de bouw werkt. Vaak mag een bouwplaats alleen betreden worden als u speciaal schoeisel draagt. Dat geldt niet alleen voor de medewerkers, maar bijvoorbeeld ook voor opzichters die de bouwplaats bezoeken. Welke voorschriften gelden, staat aangegeven bij de ingang. Als u daar een afbeelding van een werkschoen ziet, moet er beschermend schoeisel worden gedragen als u toegang wilt op de bouwlocatie.

Bestel de beste werkschoenen nu online

Veiligheid tijdens het werk is belangrijk voor iedereen. Een verwonding oplopen, soms zelfs met blijvende gevolgen, wilt u natuurlijk tegen elke prijs voorkomen. Goede schoenen dragen op het werk is daarbij een belangrijke stap. Vaak gelden op een werkplek vastgestelde veiligheidsvoorschriften waar iedereen aan moet voldoen. Soms zijn deze zelfs wettelijk voorgeschreven. Timberland en Puma werkschoenen bestellen is nu eenvoudiger dan ooit. U kunt ze namelijk gewoon online kopen bij Mallegrom Veiligheidsschoenen. Hier vindt u het complete assortiment van beide merken in diverse maten. Wilt u toch liever een ander merk werkschoen? Geen probleem, u kunt ook kiezen uit andere bekende merken werkschoenen en deze direct online aanschaffen.