AT webdesign
Image default
Auto's en Motoren

De Volkswagen: voor velen de ultieme auto

Het Duitse automerk Volkswagen is in 1938 opgericht. Sinds de beginjaren is de VW wereldwijd een populaire auto. Een model dat tegenwoordig veel verkocht wordt is de ID.4. Deze SUV heeft een actieradius tot 520 km, zit vol technische snufjes en heeft een vernieuwend design. De ID.4 is leverbaar in onder meer blauw, rood, geel en grijs. Het allereerste model was de Kever. Ze worden niet meer gemaakt, maar je ziet ze nog wel rijden. Beetle-eigenaren koesteren hun wagen en proberen ‘m in optimale conditie te houden. Ze kunnen daarbij zeker rekenen op steun van Paruzzi. Deze online shop heeft in haar magazijn in Yerseke maar liefst een half miljoen parts op voorraad liggen van gerenommeerde merken als AAC, EMPI, ISP, Intact, Carpoint en Oqema. Alle oldtimer onderdelen Kever

die jij zoekt, zitten ertussen. Naast onderdelen verkoopt Paruzzi ook Kever accessoires, boeken, merchandise en onderhoudsproducten.

Ethanol Killer Multishot van Millers Oils is een product dat we van harte aanbevelen. De motoren van klassieke VW’s kunnen niet goed tegen E10-benzine. De weekmakers in de keerringen en slangen worden aangetast door bio-ethanol. De kans op poreus materiaal en lekkages is groot. Ethanol Killer beschermt motoren waar aanvankelijk brandstof met lood in werd gedaan, maar die nu werken op ongelode benzine. De nadelige effecten van ethanol worden tegengegaan. Klepzetel erosie en corrosie in het brandstofsysteem worden  voorkomen. Net als detonatie en hot spots. Met Ethanol Killer bescherm je de componenten. Dankzij de antioxidanten wordt de kwaliteit van de brandstof beter.

Een ander middel dat helpt je VW in shape te houden, is bodembescherming. Paruzzi verkoopt spuitbussen Tectyl Underbody Coating van 500 ml. De coating is speciaal bedoeld voor de binnenkant van de spatborden en de onderkant van je auto. Het is echt een preventief middel. Is er al sprake van roest, dan is het zaak die zo snel mogelijk te (laten) verwijderen en een nieuwe laklaag aan te brengen. En vergeet dan niet om nu wel regelmatig Tectyl Underbody Coating aan te brengen!

https://www.paruzzi.com/nl/