AT webdesign
Image default
Eten en drinken

De voordelen van het gebruik van rookaroma

Uit een onderzoek van de KU Leuven is gebleken dat gegenereerde rook exact dezelfde eigenschappen heeft als de rook die in een rookkast wordt gemaakt. Het verschil is dat gegenereerde rook geen teer, as en PAK’s bevat en daarom gezonder is. Een vorm van gegenereerde rook is rookaroma. Dit is rook die na het vergloeien van hout gecondenseerd, gezuiverd en gefilterd wordt en gebruikt wordt om meer smaak toe te voegen aan vlees en vis. Het zorgt voor een typerende rooksmaak, die favoriet is onder vlees- en visliefhebbers. Het is daarnaast een goed alternatief voor de traditionele manier van roken. De traditionele manier is namelijk slecht voor het milieu en vergroot de kans dat er giftige stoffen in het voedsel komen. Daarom wordt roken met rookaroma aangeraden!

Rookaroma in verschillende vormen verkrijgbaar

Bent u op zoek naar een bedrijf dat rookaroma aanbiedt? Bekijk dan eens de website van Smoky Light B.V. uit Reeuwijk. Zij zijn leverancier van aroma’s en rookgeneratoren en leveren producten van het merk Red Arrow. Ze kunnen u alles vertellen over de verschillende producten en voorzien u graag van advies op maat. Het rookaroma dat zij aanbieden, is in verschillende vormen verkrijgbaar. Zo kunt u het in pure gecondenseerde vorm kopen, maar ook als wateroplosbaar product, op oliebasis of in poedervorm. Door de ruime keuze kunt u het beste aroma kiezen voor uw producten.

Neem contact op met deze specialist

Wilt u meer informatie over rookaroma’s en de verschillende vormen ervan? Twijfel dan niet om contact op te nemen met Smoky Light B.V. via de contactgegevens op hun website. Dit bedrijf is gevestigd in Reeuwijk en vanuit daar helpen de ervaren en professionele medewerkers u graag verder. Ze beantwoorden uw vragen, voorzien u van de juiste informatie en geven passend en deskundig advies. Met hun hulp vindt u gegarandeerd het juiste product voor uw bedrijf!

https://www.smokylight.nl/