AT webdesign
Image default
Hobby en vrije tijd

Deelnemen aan een swingende workshop djembé

Ben je een grote muziekliefhebber en wil je meer leren over het bespelen van de Afrikaanse djembé? Volg dan een djembé workshop van Dununba! De muzikanten van deze organisatie brengen jou graag alles bij over de djembé en het bespelen van dit geweldige instrument. Zo leer jij in een mum van tijd om zelf een Afrikaans ritme te spelen.

Geheel verzorgde arrangementen

Dununba biedt verschillende arrangementen aan op locaties door heel Nederland. Zij werken namelijk samen met diverse restaurants door het land. In samenwerking met hun verzorgen ze een complete workshop djembé én een heerlijk diner, een smakelijke lunch of een gezellige borrel. Zo geniet je van een middag- of avondvullend programma op een locatie naar keuze bij jou in de buurt.

Zelf een workshop organiseren

Is er geen locatie bij jou in de buurt beschikbaar tussen de arrangementen van Dununba? Of wil je gewoon graag een workshop djembé organiseren bij jou thuis of op een andere locatie naar keuze? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Wat de situatie ook is en voor welke gelegenheid dan ook, de muzikanten komen graag bij jou langs. Het enige dat jij hoeft te doen is te laten weten wanneer, waar en met wie je een workshop wilt volgen. De rest wordt geregeld!

Meld je aan of vraag een offerte aan

Heb je een leuk arrangement gevonden op de website van Dununba? Meld jezelf en je gezelschap dan direct aan en geniet binnenkort van een geheel verzorgd arrangement met een djembé workshop én heerlijk eten. Wil jij thuis of op een andere locatie naar keuze een workshop djembé organiseren? Neem dan contact op met de muzikanten en vraag een offerte aan, zodat je een inzicht krijgt in de kosten en mogelijkheden. Je vindt de contactgegevens, evenals meer informatie over de arrangementen en mogelijkheden, op de website.

https://dununba.nl/