AT webdesign
Image default
Winkelen

Een houten poppenwagen met naam is een uniek verjaardagscadeau voor kinderen vanaf één jaar

Zoek je een verjaardagscadeautje voor een kind vanaf één jaar? Dan is een houten poppenwagen, die ook met naam te personaliseren is, een uitstekende keuze. Kinderen hebben vaak een hechte band met hun lappenpop; de pop biedt steun en troost in moeilijke situaties, voelt vertrouwd en wordt gebruikt om spelenderwijs situaties eigen te maken. Een mooie loopwagen voor de lappenpop mag daarbij niet ontbreken. Bij Poppenpret kun je daarom een houten poppenwagen personaliseren met de naam van je (klein)kind.

Kies uit poppenwagens in verschillende kleuren, zoals blauw, wit, roze of rood

Poppenpret bestond twaalf jaar geleden uit een grote liefde voor het maken van zonnekindpoppen. Tegenwoordig vind je in de webshop een groot aanbod aan poppenwagens en bijpassende, zelfgemaakte dekentjes, maar ook zonnekindpoppen van schapenwol en tricot die worden gemaakt in fairtrade-ateliers in India. Wanneer je een houten poppenwagen met naam cadeau geeft, ben je zeker van speelgoed dat jarenlang meegaat. Hout is namelijk ontzettend stevig en eenvoudig te repareren. Je hebt de keuze uit blauw, wit, roze en rood, maar ook uit blanke lak. Op die manier is de mooie structuur van het hout het best zichtbaar. Vervolgens kies je een naamsticker uit in een bijpassende kleur voor een persoonlijke touch. De poppenwagens zijn door hun stevigheid al geschikt voor kinderen vanaf één jaar.

Neem contact op met deze aanbieder voor persoonlijk advies

Een houten poppenwagen met naam is ongetwijfeld een cadeau waar je (klein)kind nog jaren plezier van heeft. Je bekijkt het aanbod direct op de website van Poppenpret. Wens je advies over een bepaald artikel of wil je dit liever eerst op locatie in Almelo bekijken? Neem dan gerust contact op met deze aanbieder voor persoonlijk advies of het maken van een afspraak. Zo weet je zeker dat het product helemaal naar wens is. Doorgaans ontvang je al binnen één dag antwoord op al je vragen.

https://www.poppenpret.nl/