AT webdesign
Image default
Bedrijven

Een mooi jaarboek drukken tegen een aantrekkelijke prijs

Bij Het Uitgeefhuis kun je een mooi jaarboek drukken voor een lage prijs. Al meer dan 25 jaar is dit dé plek om jaarboeken en almanakken te drukken, maar ook om publicaties, bedrijfsbrochures of andere drukzaken te laten regelen. Die ervaring uit zich in de begeleiding die je als klant krijgt bij het opmaken en indelen, maar ook de hoge mate van service en kwaliteit. Ben je ook benieuwd of Het Uitgeefhuis iets voor jou kan betekenen? Lees dan verder.

Een prachtig jaarboek laten drukken voor jouw vereniging of organisatie

Een jaarboek drukken is de perfecte manier om iedereen een mooie herinnering te geven van het afgelopen jaar. In dit boek staan teksten en foto’s van bijvoorbeeld een sportseizoen of een schooljaar. Maar ook bedrijven kiezen er steeds vaker voor om een jaarboek te laten maken. Hierin wordt teruggeblikt op bijzondere gebeurtenissen. Het Uitgeefhuis weet precies hoe je dat aanpakt. Zij geven je advies over het opmaken en indelen van het boek, en ze leveren de kwaliteit die nodig is. Daarmee wordt een jaarboek drukken wel erg makkelijk en leuk.

Laat een almanak drukken voor alle leden

Net als een jaarboek is ook een almanak drukken vaste prik voor veel studie- en studentenverenigingen. In een almanak kun je alles opnemen over wat het jaar gaat brengen. Traditiegetrouw is er ook veel ruimte voor moppen, sterrenbeelden en andere informatie. Het is de reden dat veel leden jaarlijks uitkijken naar de almanak. Maar waar laat je die almanak drukken? Het liefst kies je een drukkerij met veel ervaring. Het Uitgeefhuis staat voor je klaar. Als je de eenvoudige online editor gebruikt, is het een fluitje van een cent om die in elkaar te zetten. Je kunt deze taak natuurlijk ook overlaten aan de medewerkers van Het Uitgeefhuis. Het vormgeven en het almanak drukken kost je dan helemaal weinig tijd.