AT webdesign
Image default
Bedrijven

Kies voor schitterende jaren 30-tegels

Steeds meer mensen geven hun huis een mooie vintage look. Want veel interieurelementen van vroeger komen weer terug! Met de echte jaren 30-tegels van Terre d’Azur geeft u uw interieur relatief eenvoudig de sfeer van weleer. De tegels hebben verschillende schitterende kleuren en afwerkingen. Er zijn ook verschillende patronen en de tegels worden afgelakt met een mooie glimmende lak. Op deze manier krijgen uw tegels en zo ook uw huis een vrolijke uitstraling.  Toch passen de tegels altijd bij de rest van uw interieur, dankzij de vele kleuren en designs die beschikbaar zijn. Dus ook wanneer u een modern interieur heeft, passen jaren 30-tegels hier goed bij.

Een keuze uit veel verschillende tegels

Terre d’ Azur heeft een ruime keuze uit veel verschillende tegels. Dit zijn vooral keramieken wandtegels, maar ook zijn er schitterende vloertegels in diverse varianten. De tegels hebben elk drie verschillende kleuren, die prachtig bij elkaar combineren. Ook zijn er vier verschillende formaten waarin de tegels verkrijgbaar zijn. Andere jaren ’30 tegels zijn de Terrazzo tegels, die verkrijgbaar in het zwart en wit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en met verschillende printjes. De Terrazzo tegels zijn verkrijgbaar in een schitterend groot formaat. Deze tegels zijn gebaseerd op de schitterende bekende tegels uit Zuid-Europa die gemaakt worden van natuursteen.

Prachtige jaren 30-tegels voor in uw hele huis

Jaren 30-tegels zijn verkrijgbaar voor in uw hele huis, dus ook in de zogenaamde “natte ruimtes” zoals de badkamer en het toilet. U bestelt ze ook nog eens eenvoudig in de webshop van Terre d’Azur. Er is een ruime voorraad aan tegels beschikbaar in het magazijn, waardoor u uw tegels snel in huis heeft. Ook wanneer u de tegels op maat laat maken. U ontvangt hierbij persoonlijk advies, zodat de tegels gegarandeerd bij de rest van uw woning passen. U kunt tegels namelijk met verschillende printjes, kleuren en afmetingen laten maken. Ziet u uw nieuwe tegels al voor zich? Men helpt u graag bij het realiseren van deze tegels. Terre d’Azur kan u in alle gevallen helpen. Deze specialist helpt u ook graag met het afstemmen van de rest van uw interieur op de tegels. Vraag naar de mogelijkheden waarmee Terre d’Azur u kan helpen.

https://terredazur.nl/