AT webdesign
Image default
Winkelen

Hier kun je met zekerheid een duurzaam surfshirt online bestellen

Iedereen die aandacht wil besteden aan het milieu en aan duurzaamheid, wil er zeker van zijn dat de producten die ze kopen ook aan deze eisen voldoen. SWAKiKO is een webwinkel die surfkleding verkoopt en die als watersportliefhebber ook begrijpt dat de natuur en de samenleving belangrijk zijn voor de toekomst van de aarde. Daarom kun je bij hen een duurzaam surfshirt online bestellen en deze zonder schuldgevoel dragen. Ze hebben namelijk de keurmerken en de werkwijze om te bewijzen dat ze dit net zo gewichtig vinden als jij. En daarbij zijn de shirts ook nog eens van hoge kwaliteit en schitterend ontworpen.

Twee keurmerken

Het katoen dat in de kleding van deze winkel wordt gebruikt is 100% biologisch. Dat zie je aan het GOTS-keurmerk dat het mag voeren. Daarbij is het ook katoen dat door mensen is samengesteld die onder goede omstandigheden werken en dat zie je aan het Fairwear-keurmerk. Met deze twee waterdichte bewijzen van duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid weet je dat je een duurzaam surfshirt bij deze winkel online kunt bestellen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over waarvan het is gemaakt en hoe het is gemaakt. Dat geeft je alvast de zekerheid die je nodig hebt om op zoek te gaan naar een mooi kledingstuk.

Bestel nu

Als je het assortiment bij SWAKiKO bekijkt, dan zie je ook dat de kleding van hoge kwaliteit is. De inkt voor de prints wordt namelijk door de stof heen aangebracht waarna het zich diep in de vezels aanhecht. Je kunt bij hen dus een duurzaam surfshirt online bestellen die je vele malen kunt wassen zonder dat de opdruk vervaagt of verdwijnt. Ook het afleveren kun je zonder schuldgevoel laten doen, want deze webwinkel zorgt voor een CO2-neutrale bezorging. Door een duurzaam surfshirt online te bestellen bij deze webwinkel, weet je zeker dat je kwaliteit en eerlijkheid ontvangt.

https://www.swakiko.com/nl/