AT webdesign
Image default
Business / Agriculture and Forestry

Hoog in Google komen met uw website?

Hoog in Google

Hoog in Google staan levert u veel voordelen op. Het grootste voordeel is gegenereerde traffic naar uw webpagina. 90 à 95% van de internetgebruikers gebruikt Google als zijn of haar zoekmachine, dat betekent dat SEO – Search Engine Optimization een handige manier is om 90 à 95% van de bezoekers te trekken naar uw webpagina. Hoe hoger in Google hoe meer traffic er naar uw webpagina komt op de zoekwoorden. Het is namelijk zo dat de eerste plek in Google 33% van de bezoekers oplevert en de eerste 3 à 4 zoekresultaten 60 tot 70% oplevert. Dat zijn zeker geen verkeerde aantallen en is het zeker waard om hoog in Google te staan. Deze vorm van digitale traffic kan een enorme bron van inkomsten betekenen.

Wanneer staat u hoog in Google?

U staat hoog in Google als uw webpagina voldoet aan veel eisen en diverse linkbuilding strategieën. Nou zijn deze strategieën voor iedere onderneming anders. SEO is hetgeen wat u moet gaan implementeren op uw webpagina. Dat is breder dan dat het lijkt. Het bestaat uit veel verschillende aspecten. Zo bestaat er interne- en externe linkbuilding, content marketing, conversie optimalisatie en nog meer. Een online marketing bureau is gespecialiseerd om voor uw onderneming strategieën te bepalen en kunnen dat daadwerkelijk tot uitvoering brengen met veel controle over het proces. Evaluatie en het blijven optimaliseren kost veel tijd waar u als ondernemer niet altijd de tijd voor hebt daarom is een online marketing bureau ten zeerste aangeraden. Het is hun niche om uw hoog in Google te krijgen.

Linkbuilding

Linkbuilding is een van de belangrijkste aspecten om hoog in Google te komen. Linkbuilding gebeurt zowel intern als extern. Interne linkbuilding betekent dat de webpagina goed in elkaar zit, extern betekent dat andere websites naar uw webpagina linken zodat Google denkt dat uw pagina interessant is en daardoor u hoger beoordeeld. Online marketing bureaus zijn gespecialiseerd in zulke zaken, dus wanneer u hoog in Google wilt staan is het een goed idee eens contact op te nemen met een online marketing bureau.