AT webdesign
Image default
Groothandel

Horeca benodigdheden bestellen is niet moeilijk

Waar vindt u wat u zoekt voor uw horecaonderneming? Door het grote aanbod van verschillende leveranciers ziet u soms door de bomen het bos niet meer. Stop dan met verder zoeken en wees welkom in de webshop van Hartman en Zn. Horeca Service. Hier vindt u alles wat u zoekt op een overzichtelijke wijze gerubriceerd. Zo kunt u gemakkelijk uw keuze maken en alles in één keer bestellen en laten bezorgen. Dat scheelt u veel tijd en zoekwerk. Hartman en Zn. Horeca Service is een familiebedrijf en totaal leverancier van horeca benodigdheden. Het assortiment wordt voortdurend afgestemd op de behoefte in de horeca, zodat u altijd zult vinden wat u op dat moment nodig hebt.

Kwaliteit en service

In de webshop kunt u zich uitgebreid oriënteren en informatie verzamelen voor u een bestelling plaatst. Komt u er niet helemaal uit? Dan kunt u altijd even bellen of mailen. De professionele medewerkers zitten voor u klaar. U bent gegarandeerd van een snelle levering en de laagste prijs. Ook voor advies kunt u terecht bij Hartman en Zn. Horeca Service. De adviseurs zijn altijd op de hoogte van de laatste certificeringseisen voor de horeca en helpen u aan de gestelde voorwaarden te voldoen. Dat geldt voor zowel kleinere horecaondernemingen als zorginstellingen en hotels.

Grootkeukenapparatuur en efficiency

Gaat u uw bedrijfskeuken of kantinekeuken vernieuwen? Dan kijken de adviseurs graag met u mee. Ze helpen u bij het maken van een goede indeling en de keuze van het keukenapparatuur die past bij uw manier van werken en capaciteit. Zo creëert u samen een keuken waarin prettig en effectief gewerkt kan worden met een goede logistiek en voldoende bewegingsruimte voor de medewerkers. Vakkundige monteurs installeren de apparatuur op een professionele manier en zorgen voor periodiek onderhoud en het eventueel vervangen van onderdelen.