AT webdesign
Image default
Bedrijven

Horecabeveiliging toegankelijker dan ooit

Horecabeveiliging is een dienst die u bij Secret Security Service kunt inschakelen. De publieke perceptie dat bodyguards alleen voor beroemde mensen zijn, is zeker niet meer van toepassing. Door de lagere kosten en de toegenomen beschikbaarheid van bescherming is beveiliging nu toegankelijker dan ooit. Bepaalde functies, verhoogde aandacht en bepaalde situaties kunnen het gebruik van bescherming noodzakelijk maken. Ook in de horeca.

Redenen om horecabeveiliging te overwegen

Als restauranthouder bent, dan heeft u vast al eerder over horecabeveiliging nagedacht. Mensen gaan na een week hard werken graag naar een restaurant of café om even af te schakelen en tijd door te brengen met familie en vrienden. Wat ze dan vooral willen, is lekker eten en drinken en vooral ook rust. Horecabeveiliging groeit om voor de hand liggende redenen uit tot een statussymbool. Toenemende criminaliteit is een verontrustend teken en kan een slechte invloed hebben op de verkoop. Een professional van Secret Security Service is alles wat u nodig heeft om het vertrouwen van uw klant te winnen.

Gevoel van veiligheid voor klanten

Een beveiliger zorgt voor tevredenheid bij de klanten, medewerkers en zelfs bij u als eigenaar. Uit onderzoek is gebleken dat klanten meer tevreden zijn in een restaurant, wat veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Medewerkers zullen productief zijn als de juiste beveiliging wordt geboden. Het geeft de klant een gevoel van veiligheid en het gevoel dat u zich bekommert om hun kostbare leven en hun bezittingen.

Voorkom criminaliteit

Het schrikt af. Uniforme bescherming is de grootste hindernis voor criminelen. Een beveiliger wordt zodanig opgeleid dat hij elke mogelijke gevaarlijke activiteit in de gaten houdt en specifieke acties onderneemt om deze tot een minimum te beperken. Beveiligers voorkomen criminaliteit meer dan een eenvoudige bewakingscamera.

Contact

Particuliere beveiliging is nog nooit zo betaalbaar of toegankelijk geweest. Als u denkt dat u om welke reden dan ook behoefte heeft aan een vorm van bescherming: persoonlijk, in de horeca, met honden of anderszins, overweeg dan het inhuren van de professionals van Secret Security Service in Doetinchem. Ze zijn alleen werkzaam met een team van hoogopgeleide personen. Neem contact met hen op voor meer informatie over beveiliging of om een afspraak te maken: 06 – 161 956 99. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.