AT webdesign
Image default
Winkelen

Je interieur industrieel stijlen met een landelijke touch

Je interieur industrieel stijlen met een landelijke touch. We geven je in dit artikel een paar tips voor het stijlen van jouw woonkamer, slaapkamer, relaxkamer; kortom jouw woning.

Welke meubels gebruik je

Als je een industriële uitstraling wilt creëren dan zijn meubels heel belangrijk. Je kan gebruik maken van echte eikenhouten meubels, alleen zijn deze wel aan de prijzige kant. Tuurlijk je doet er heel lang mee, maar als je hier geen geld voor hebt is er altijd nog een optie b. Je kan namelijk prima meubels kopen die van samengeperst karton zijn die industrieel zijn gespoten en leg hier een mooi schapenvacht op en je hebt direct een industriële look met een landelijke touch. Wat het ook goed doet zijn meubels met zwart staal erin en een mooi vloerkleed van koeienhuid eronder en ook hier weer de landelijke touch. Zie de foto hieronder voor een impressie.

 

Welke accessoires gebruik je voor een industriële landelijke look  

Welke accessoires gebruik je voor een industriële landelijke look? Er zijn veel accessoires om een industriële landelijke look te creëren. Denk hierbij aan mooie industriële lampen, een schapenvacht kleed voor over de bank of over de tafel of een bankje van koeienhuid. Er zijn zoveel mogelijkheden om alles goed aan te kleden.

Een schapenvacht vloerkleed gebruiken of een koeienhuid vloerkleed?

Wil je een koeienhuiden vloerkleed of wil een je schapenvacht vloerkleed? Je merkt dat een schapenvacht veel meer wordt gebruikt voor de kussens op de bank, als kleedje op tafel met daarop wat decoratie, als aankleding voor over de eetkamerstoelen of voor over de bank. Een koeienhuid daarentegen wordt vaak wel echt als vloerkleed wordt gebruikt. Deze zijn een stuk groter en daarom wordt het ook sneller gebruikt als vloerkleed. Je hebt ze in veel verschillende soorten, maten en kleuren en daarom ook erg makkelijk aan te passen bij jouw woning. Buiten een vloerkleed wordt het ook gebruikt als accessoires maar wel minder snel!

https://koeienhuid-schapenvacht.nl/