AT webdesign
Image default
Hobby en vrije tijd

Kom karten nabij Delft

Wilt u graag met een gezelschap gaan karten in de buurt van Delft? Besluit dan om Van der Ende Racing Inn in Poeldijk te bezoeken. De specialisten van dit partycentrum verwelkomen u en uw gezelschap graag, zodat u een leuk uitje kunt realiseren. Een actief uitje is erg leuk, omdat u en uw gezelschap de strijd met elkaar aan kunnen gaan. De strijd met elkaar aangaan is leuk tijdens een bedrijfsuitje, omdat het een goede manier is om teambuilding te realiseren. Organiseert u een uitje met vrienden of familie? Karten bij dit partycentrum in de buurt van Delft is dan ook erg geschikt, plezier is namelijk gegarandeerd! Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een uitje bij deze experts nabij Poeldijk? Organiseer dan direct uw volgende uitje bij deze specialisten!

Besluit om te karten op een uitdagende kartbaan

Van der Ende Racing Inn verwelkomt u en uw gezelschap graag op de grootste indoorkartbaan van Europa én tevens één van de meest uitdagende kartbanen van deze regio. De kartbaan van deze specialisten is 1,3 kilometer lang en vol verhogingen, bruggen en meer dan 25 uitdagende bochten. De baan is daarnaast minimaal vijf meter breed, u heeft dan ook genoeg mogelijkheden om de anderen in uw gezelschap in te halen en uw titel als kartkampioen te behalen. Ga de uitdaging aan op de grootste kartbaan van Europa en besluit om te gaan karten met uw gezelschap bij Van der Ende Racing Inn in Poeldijk, niet ver van Delft.

Maak een afspraak

Wilt u graag gaan karten in de buurt van Delft? Neem dan gerust contact op met de specialisten van dit partycentrum in Poeldijk en maak een afspraak. U vindt de contactgegevens op hun website, dus neem daar direct een kijkje. U krijgt op de website ook direct een indruk van de andere mogelijke activiteiten, zoals lasergamen of minigolf.

https://www.vanderende.com/