AT webdesign
Image default
Bedrijven

Koop uw occasion bij de specialist van de regio Valkenswaard

Zoekt u een goede occasion in de buurt van Valkenswaard? Bekijk dan eens het aanbod van Huub Smolders. Deze occasion specialist beschikt over een uitgebreid aanbod betaalbare occasions van uitstekende kwaliteit. Deze worden voor aflevering APK gekeurd en er zit vaak tot wel 24 maanden garantie op. Zo weet u zeker dat u een betrouwbare occasion koopt in de omgeving van Valkenswaard. Dan maakt u met uw aankoop nog veel veilige kilometers.

Keuze uit diverse merken en modellen

Bij Huub Smolders vindt u diverse occasions van verschillende merken. Deze Seat-garage verkoopt ook merken als BMW, Citroën en Toyota. Welke occasion uw voorkeur ook heeft, bij deze garage in Valkenswaard weet u zeker dat u een goede auto koopt. Als de auto toch een reparatie nodig heeft, kunt u ook bij deze garage terecht. De auto’s worden grondig nagekeken voor verkoop en daarom kan deze garage ze ook met goede garantie leveren. Ook de jaarlijkse keuring laat u door deze garage uitvoeren. Dan heeft u één plek waar u terecht kunt voor reparaties, onderhoud en keuringen. Dat is wel zo gemakkelijk.

Altijd een betrouwbare auto

Als het tijd wordt voor een nieuwe occasion, breng dan een bezoek aan Huub Smolders. Ook als u liever een nieuwe auto koopt, bent u bij deze garage op de juiste plaats. Bij dit autobedrijf vindt u namelijk ook nieuwe auto’s van diverse merken. Het maakt voor de kwaliteit echter niet uit of u voor een nieuwe auto of een occasion gaat. Bij deze garage bent u er namelijk altijd zeker van dat u een goede auto koopt die nog lang mee kan. Daarnaast ontzorgt deze garage u volledig bij de aanschaf van uw occasion. Als dat wenselijk is, regelen ze zelfs uw autoverzekering tegen een aantrekkelijke premie. Dus bezoek deze garage en ervaar de uitstekende service.

https://www.huubsmolders.nl