AT webdesign
Image default
Bedrijven

Een intercomsysteem is handig én veilig

Met een intercomsysteem weet u precies wie er voor de deur staat. Dat is niet alleen handig, maar ook fijn voor uw gevoel van veiligheid. Een intercomsysteem is een populaire keuze voor bedrijfspanden, maar ook voor woningen en appartementencomplexen. Als het veel tijd kost om de deur te openen of als u er zeker van wilt zijn dat u de deur opent voor de juiste persoon, is een intercom van Fontein Elektrotechniek een ideale uitkomst. U legt meteen contact met degene aan de deur en u weet zeker dat u voor de goede persoon open doet.

Gebruik een intercomsysteem

Zowel particulieren als bedrijven kunnen profiteren van een intercomsysteem. Bij de deur wordt een buitenpost geplaatst, die in verbinding staat met de binnenpost in uw woning. Afhankelijk van het model intercom dat u kiest, kunt u horen of zelfs zien wie er bij u aan de deur komt. Natuurlijk kunt u deze deur ook op afstand openen, zodat u niet zelf naar de ingang hoeft te lopen.

Bedien de intercom op afstand

De meeste intercoms werken tegenwoordig via Wifi. Dat brengt veel mogelijkheden met zich mee. Zo is het bij de meer geavanceerde systemen mogelijk om de intercom met de smartphone te bedienen. Dat betekent dat u zelfs als u niet thuis bent, de deur kunt opendoen voor uw gasten. Erg handig, als u bijvoorbeeld op vakantie bent.

Een veilig gevoel in huis

Bent u al wat ouder, of voelt u zich niet altijd veilig als er iemand aan de deur komt? Met een intercomsysteem heeft u een veilig gevoel met meer controle. Zeker als u een model kiest met een camera, weet u precies wie er bij u aanbelt. Doordat u van tevoren kunt kijken wie uw bezoeker is, hoeft u nooit meer open te doen voor een onbekende. De medewerkers van Fontein Elektrotechniek helpen u graag verder wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over de mogelijkheden.

https://www.fonteinelektrotechniek.nl/