AT webdesign
Image default
Internet

Mijn social media kan aanscherping gebruiken

Je bent bezig met social media en wilt graag een social media planning tool gebruiken om jouw posts populairder te maken. Een social media planning tool heeft vele voordelen zoals, het uploaden van onbeperkte berichten op alle social media platformen, alleen de belangrijke statistieken bekijken en je kan content eerst ook goedkeuren voordat je het gaat uploaden op de platforms. Om jouw sociale media berichten goed te kunnen afstemmen op de dagen en weken kan je het ook inplannen en goedkeuren van tevoren. Dan hoef je er op de dag zelf ook niet meer naar te kijken en kan het worden gepost.

Actief blijven op alle sociale media platforms

Om actief te blijven op alle social media platforms wordt een social media planning tool zeer aangeraden om zo ook up-to-date te blijven met alle berichten. Om zelf ook berichten te uploaden en zo ook populairder te blijven op de platforms, kun je de berichten vooraf scannen voor goedkeuring en dan uploaden op een bepaalde dag en een bepaalde tijd. Daarnaast komen er berichten ook op de gezamenlijke platform terecht en kan je daarvan uit werken om reacties terug te sturen. Het maakt ook niet uit hoeveel mensen je achter het platform zet want je kan allemaal tegelijkertijd werken.

Wat kost een social media planning tool?

Een social media planning tool is niet iets wat je zo ineens kiest om ineens te gebruiken als platform. Bij Fellow hebben ze twee verschillende kosten voor abonnementen. Zo heb je de Fellow business abonnement en de Fellow agency abonnement. Het enige verschil van de abonnementen is dat bij de Fellow agency abonnement de mogelijkheid is om vijf merken als omgeving te hebben en dat je een offerte moet aanvragen. Bij de Fellow business abonnement is het 39 euro per maand. Veel te weinig om al jouw social media platforms in de gaten te houden!