Sta je op een punt in je leven waarop je even niet meer weet welke kant je op wilt? Of ben je toe aan een nieuwe baan maar durf je de stap niet te nemen vanwege problemen die hier mogelijk bij komen kijken? Dan is het fijn om te weten dat je kunt kiezen voor professionele loopbaancoaching in Nijmegen en omgeving. Met meer dan 25 jaar ervaring is MD-act een organisatie die persoonlijke en betrokken loopbaancoaching verzorgt in en rondom Nijmegen.

Krijg hulp bij het maken van belangrijke keuzes en leer je kwaliteiten kennen

Veel mensen hebben het moeilijk bij het maken van belangrijke keuzes in het leven. Dit kan gaan om het vol gaan voor die nieuwe baan of veranderingen op persoonlijk vlak. Een goede loopbaancoach ondersteunt jou bij het maken van een keuze en gaat op zoek naar wat voor jou waardevol is in je werk en daarbuiten. Je leert om buiten de bekende kaders te denken even niet aan de belemmeringen of problemen te denken. Een belangrijk onderdeel van loopbaancoaching in Nijmegen is het herkennen van je eigen kwaliteiten. Waar ben je goed in? Wat zijn je kwaliteiten en waar liggen je sterke punten. Dit is namelijk de basis voor jouw toekomstige succes!

Kom uit je comfortzone en verleg je eigen grenzen

Lijkt loopbaancoaching in en rondom Nijmegen je wel wat? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen met de specialisten van MD-act. Dit bedrijf is NIP en NOLOC geregistreerd. Het kan jou veel opleveren op het gebied van je loopbaanwensen en het onderzoeken van rollen of functies die goed bij jou passen. Ben je nog wat sceptisch of durf je de stap nog niet aan? MD-act werkt met een tevredenheidsgarantie. Ben je niet tevreden? Dan krijg je geen factuur en hoef je niet te betalen. Kom uit je comfortzone en verleg je grenzen. Met loopbaancoaching in de buurt van Nijmegen ga jouw dromen achterna.

https://md-act.nl/