AT webdesign
Image default
Business / Agriculture and Forestry

Verjong uw lippen

Het gebruik van fillers wordt in de cosmetische wereld steeds meer toegepast. Fillers zorgen ervoor dat de huid weer mooi strak wordt en voller lijkt. Zo worden rimpels minder en vervagen zij. Naast rimpels worden ook lippen opgevuld met fillers. Dit helpt de uitstraling van de lippen te verbeteren en zorgt er ook voor dat de lippen hun natuurlijke vorm en kleur terug krijgen. Om die reden laten veel vrouwen deze ingreep uitvoeren, omdat zij zo jonger lijken en ook jonger voelen. De ingrepen zijn vaak kleine en korte behandelingen, daarom zijn deze ook een stuk toegankelijker dan een hele facelift.

Volle lippen met fillers zien er in sommige situaties minder natuurlijk uit, dit kan door het feit dat de behandelde patiënt last heeft van zwellingen of dat deze er voor heeft gekozen om de lippen extra groot te laten maken. Het is aan de patiënt wat hij of zij wilt bereiken met de lippen. De arts zal altijd proberen aan de wensen van de patiënt te voldoen, maar zal wel zijn advies geven, dit advies is vaak om het natuurlijk te houden, zodat de lippen niet erg gaan opvallen.

Naast de lippen, kan er ook in andere delen van het gezicht fillers aangebracht worden. Hierdoor kan de patiënt er weer tijdelijk jonger uit zien. Dit wordt ook wel een liquid facelift genoemd. Dit is een zeer goed alternatief van een operatieve facelift. Liquid facelifts zijn daarom erg populair en wordt veelvoudig uitgevoerd. De liquid facelift prijzen zijn per kliniek verschillend, daarom is het belangrijk om verschillende klinieken te vergelijken. Niet alleen de prijs is belangrijk, het is ook belangrijk dat de kliniek hoog staat aangeschreven, want de reputatie van een kliniek telt ook mee in de keuze voor een bepaalde kliniek. Wees daarom alert en lees voor de behandeling de reviews. Zodat u geen spijt krijgt na uw ingreep.

http://faceland.nl/