AT webdesign
Image default
Woning en Tuin

Vulmateriaal voor een zitzak: welk materiaal is de beste keuze?

U heeft meerdere opties, wanneer u vulmateriaal voor een zitzak wilt kopen. Natuurlijk zijn een aantal zaken voor u belangrijk, wanneer u vulmateriaal voor de zitzak wilt kopen, ter vervanging van de oude vulling. U wilt de garantie op een hoog comfort, maar ook op een optimale kwaliteit en een goede mate van duurzaamheid. Dan kiest u het best voor grijze +++ EPS parels, welke u online kunt bestellen bij EPS Parelshop. Vul de zitzak opnieuw met deze hoogwaardige parels en u heeft er weer jaren plezier van. 

EPS is het meest voorkomende materiaal voor zitzakvulling

EPS is geëxpandeerd polystyreen. We hebben het hier eigenlijk over een hardcellig plastic dat in de basis erg lijkt op piepschuim. Het materiaal wordt onder meer ook gebruikt voor het maken van wegwerpkoffiebekers. De grijze +++ EPS parels zijn een extra duurzame keuze en bieden tal van voordelen als vulmateriaal voor de zitzak. Het materiaal is niet biologisch afbreekbaar, maar kan wel op veel verschillende manieren worden gerecycled en hergebruikt. De EPS parels zijn goed tegen hitte en vocht bestand. Doordat ze voor 98 procent uit lucht bestaan, vormen ze het ideale vulmateriaal voor een zitzak. Ze bieden namelijk een uitzonderlijk comfort.

 

Kies nieuwe vulling voor uw zitzak

Oud vulmateriaal van zitzakken wordt vaak tweedehands te koop aangeboden. Dit is dan ook prima voor bijvoorbeeld op de bodem van plantenbakken of om producten veilig mee in te pakken voor vervoer. Dit is echter niet de juiste keuze, wanneer u uw zitzak opnieuw wilt vullen. Oude en / of gerecyclede EPS parels hebben een kortere levensduur en bieden minder comfort. Wilt u uw zitzak opnieuw vullen? Kies dan altijd voor nieuw vulmateriaal voor de zitzak. U kunt hiervoor grijze +++ EPS parels bestellen bij EPS Parelshop, in de gewenste hoeveelheid. Voor meer informatie en advies kunt u natuurlijk altijd eerst contact opnemen met deze professional.