AT webdesign
Image default
Hobby en vrije tijd

Wil je Marvel figures kopen? Hier ben je aan het goede adres!

Heb jij alle Marvel-films gezien of ben je een groot fan van nerdy games, films of series? Dan is Nerds like us! echt iets voor jou. Hier kun je allerlei nerdy producten en Marvel figures kopen. Deze winkel, die in Delft is gevestigd, biedt naast nerdy artikelen ook nog leuke merchandise. Naast een fysieke winkel is er ook een webshop. Waar je ook woont, in heel Nederland kun je de producten bestellen. Deze worden bij jou thuis afgeleverd.

Het assortiment met unieke Marvel figures

Het bedrijf streeft ernaar een zo groot mogelijk assortiment aan nerdy producten aan te bieden. Er komen steeds meer producten bij, zodat jij straks alle Marvel figures kunt kopen. Bij de nerdy winkel zijn alleen maar officiële producten te koop, zo hoef je niet bang te zijn dat je fake producten in huis haalt. De producten zijn er onder andere in de vorm van figures, T-shirts, tassen en portemonnees. Vooral die laatste drie zijn handig, aangezien je deze overal aan kunt doen of kunt gebruiken.

Het bedrijf investeert in leuke merchandise

Nerds like us! is in 2018 opgericht en is dus een relatief nieuw bedrijf. De oprichters noemen zichzelf nerds en hebben besloten om van hun passie hun werk te maken. Het enthousiasme van de oprichters spat ervan af en is aanstekelijk. Gezien het feit dat de onderneming nog niet heel lang bestaat, is deze nog niet helemaal af. De collectie is zich nog altijd aan het uitbreiden, waardoor je straks nóg meer Marvel figures kunt kopen.

De service voor de nerd

De ondernemers zijn erop gebrand om van hun bedrijf een succes te maken, en dat kunnen ze niet zonder de hulp van hun klanten. Het bedrijf uit Delft staat namelijk enorm open voor de input van zijn klanten. Als klanten nieuwe ideeën hebben, mogen ze die altijd aandragen. Ook bij vragen of klachten omtrent het kopen van Marvel figures kunnen ze altijd bij het bedrijf terecht. De medewerkers zullen er alles aan doen om een oplossing te vinden of vragen van klanten te beantwoorden.

https://nerdslikeus.nl/