AT webdesign
Image default
Bedrijven

Bliksembeveiliging laat u over aan een professional

Bliksem kan overal inslaan en sommige mensen zijn dan ook erg bang dat hun woning of bedrijfspand wordt getroffen door bliksem. Door uw pand te voorzien van goede bliksembeveiliging, bent u beschermd tegen een inslag. Wanneer u op zoek bent naar een specialist die u op dit gebied kan helpen, is het verstandig eens met Mulhuyzen Bliksembeveiliging in gesprek te gaan. Zij zorgen al sinds 1952 voor veilige oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Van aardingssystemen tot bliksemafleiderinstallaties; dit in Utrecht gevestigde bedrijf ontwerpt, installeert en onderhoudt alles volledig. Zo beschikt uw pand over optimale bescherming tegen blikseminslag en hoeft u zich geen zorgen te maken over bliksemschade in huis.

Maak kennis met de voordelen van potentiaalvereffening

Potentiaalvereffening is slechts één van de vele manieren waarop bliksembeveiliging mogelijk is. Hierbij worden de verschillen in spanning geneutraliseerd. Wanneer de bliksem inslaat, is het mogelijk dat er spanning uw gebouw binnenkomt. Dit verloopt bijvoorbeeld via elektriciteitskabels of de waterleiding. Zodra dit gebeurt, staat het pand onder hoge spanning, evenals de elektrische installatie. Mogelijk ontstaat er dan een verschil in spanning tussen enkele delen van de installatie. Dit is erg gevaarlijk, daarom is potentiaalvereffening een oplossing. Hiermee worden spanningsverschillen geneutraliseerd en dus gevaarlijke situaties voorkomen. Potentiaalvereffening zorgt er zo voor dat uw apparatuur goed beschermd is tegen bliksemschade en overspanning.

Ontdek de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand

Heeft u interesse in potentiaalvereffening of wilt u graag meer weten over een andere vorm van bliksembeveiliging? Dan is het verstandig dat u contact opneemt met Mulhuyzen Bliksembeveiliging, gevestigd in Utrecht. Zij zorgen te allen tijde voor toepassingen van hoogwaardige kwaliteit. Tevens verzorgen zij de bliksembeveiliging van uw woning of bedrijfspand van A tot Z. Wanneer u een afspraak maakt, bent u verzekerd van een betrouwbaar en persoonlijk advies. Ga eens met een van hun deskundige medewerkers in gesprek en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen.