AT webdesign
Image default
Bedrijven

Een ruim aanbod van Ford bedrijfswagens

Overweegt u als ondernemer de aanschaf van Ford bedrijfswagens? Dan kan Ardea Auto u hier uitstekend in adviseren. Dit bedrijf heeft als grootste Ford dealer van Nederland jarenlange kennis en ervaring in huis wat betreft het leveren van Ford bedrijfswagens. De ervaren accountmanagers gaan graag met u in gesprek. Hiervoor kunt u een afspraak maken in één van de zestien vestigingen, maar ook een kennismaking op uw eigen locatie is mogelijk. U krijgt advies op maat over de Ford bedrijfswagens die het beste bij uw onderneming passen. Daarnaast hoort u alle mogelijkheden over de financiering en aanvullende diensten.

 

Waarom Ford bedrijfswagens van Ardea Auto?

Ardea Auto heeft aandacht voor de wensen van iedere klant. Of u nu als ZZP’er een enkele bedrijfswagen aanschaft of als grote ondernemer een compleet wagenpark wilt afnemen, de accountmanagers helpen u graag op weg. Daarnaast heeft Ardea Auto het grootste aanbod Ford bedrijfswagens van Nederland. U bent hiermee verzekerd van uitstekende service en een prima prijs. U kunt uw bedrijfswagens financieren via Ardea Auto. Deze financiering wordt afgestemd op uw eigen situatie, waarbij u zelf de looptijd kunt bepalen. U wordt economisch eigenaar van de auto en kunt daarnaast gebruik maken van investeringsaftrek. Ardea Auto biedt ook Ford occasions met een uitstekende garantie.

 

Ford occasions met een plus

Als u kiest voor een Ford occasion, heeft u bij Ardea Auto een ruime keuze. Via de website kunt u gemakkelijk zoeken naar de occasion van uw keuze. Het voordeel van deze Ford occasions is dat ze voor de inkoop door een strenge selectieprocedure gaan. Hierdoor is de kwaliteit gewaarborgd. Bij de Ford occasions krijgt u twee jaar de SternGarant garantie. Deze heeft een uitstekende dekking. Het vervangen of repareren van onderdelen wordt vergoed en u bent verzekerd van snelle hulp in geval van pech, schade of een ongeval onderweg.

 

Een vertrouwd adres

Al meer dan 90 jaar is Ardea Auto actief in de verkoop van auto’s, waaronder Fords. Inmiddels telt het bedrijf zestien vestigingen in Noord- en Zuid-Holland, waar klantvriendelijkheid en kwaliteit de boventoon voeren. Persoonlijk contact speelt hierbij een belangrijke rol. Het bedrijf wil bouwen aan een goede relatie met de klant en deze in ere houden. Het bedrijf valt onder de SternGroep, die zich onderscheidt in duurzaam ondernemen. Voor een uitgebreid aanbod Ford bedrijfswagens en Ford occasions bent u bij Ardea Auto aan het juiste adres.