AT webdesign
Image default
Business / Agriculture and Forestry

Bouwhekken noodzaak voor professionele bouwvakkers

Een druk beroep
Bouwondernemer of bedrijfseigenaar in de bouw zijn is een druk beroep. Dit komt door de veelzijdigheid van het werk dat op je afkomt. Zo moet je opdrachten binnenhalen, het personeel aansturen en zorgen voor de benodigde materialen. Vooral op het laatste punt valt gelukkig veel winst te boeken. Bijvoorbeeld door bouwmaterialen – denk aan bouwketen, bouwkasten en bouwhekken – niet langer te huren, maar in voldoende voorraad voor jouw eigen bedrijf aan te schaffen. Dit scheelt niet alleen veel regeltijd die je bij huren verliest, maar op termijn bespaar je ook financieel een aanzienlijk bedrag uit.

Het nut van bouwhekken kopen
Met name bouwhekken zijn belangrijk om standaard in bezit te hebben als bouwbedrijf. Door hekken te plaatsen kunt u na een dag werken gerust naar huis gaan en de materialen op de bouwlocatie achtergelaten. De bouwhekken voorkomen namelijk dat dieven hun slag kunnen slaan. Maar ook vandalen die de boel willen slopen, houdt je met goede hekken op afstand. De aanschafkosten van gekochte hekwerken voor in de bouw kunt u afschrijven van één werk. Lekker voordelig dus! Verder kunt je de bouwhekken bij aankoop gebruiken wanneer het jouw bedrijf uitkomt. Bij huren is dat niet het geval, want de hekken moeten binnen de afgesproken tijd teruggebracht worden. Huren heeft daarentegen wel als voordeel dat zelfstandig onderhoud van de hekken niet nodig is.

Bekijk de collectie hekken van AIC.nl
Bij het Aannemers Inkoop Centrale (AIC) kun je tal van bouwhekken kopen. In allerlei soorten, maten en uitvoeringen! Bekijk ons ruime assortiment online of in onze fysieke vestigingen. En koop voordelig de beste hekken voor jouw projecten. Eenvoudig en snel via AIC.nl!