AT webdesign
Image default
Business / Agriculture and Forestry

De DOD printer

In het verleden waren er nog geen printers en werden de afbeeldingen die in de boeken staan weergeven met de hand getekend. In de huidige tijd hoeft het niet meer maar als je voorstelt hoeveel werk je moet verrichten op iedere afbeelding met de hand te tekenen die je gebruikt bij een rapport. De printers die zijn ontwikkelt hebben dit werk overgenomen om de afbeeldingen en tekst volledig uit te kunnen printen zodat het niet meer handmatig gemaakt hoeft te worden.

De ontwikkelingen die de printers hebben gekend is voor de consumentenmarkt positief gebleken want in bijna iedere huishouden staat een printer. Tegenwoordig vragen bedrijven en scholen om gemaakte rapporten, projecten en werkstukken zelf te printen en hardcopy in te leveren dat als bewijs dient. De printers die thuis staan zijn voornamelijk voor privé gebruik.

De printers die in het bedrijfsleven worden gebruikt zijn onmisbaar geworden, voor ieder document is een printer nodig om dit als administratie op te slaan zodat je op ieder moment er bij kan. Met de printers van het bedrijfsleven moet gedacht worden aan de printers die op de werkvloeren staan, de documenten die geprint moeten worden kunnen zijn van een e-mail tot een heel project.

Naast de bedrijven die een printer gebruiken voor het printen van documenten zijn er bedrijven die een printer nodig hebben om een product te printen. Door producten te printen krijgen zij een identiteit, denk hierbij aan een markering of de bedrukking. Een printer die dit mogelijk maakt is een DOD printer zodat er teksten op verschillende ondergronden geprint kunnen worden. Bijna voor alles is er een printer ontwikkeld, er is een groot aanbod in diversiteit. Het is nu ook mogelijk om op folie te printen als je beschikt over een folie printer. Bij het zoeken op internet naar een printer komen veel websites naar voren die een groot aanbod hebben.

http://www.kba-metronic.com/nl/