AT webdesign
Image default
Business / Agriculture and Forestry

Oeps! Je hebt gele tanden

Op de populaire Chinese app TikTok is het al een tijdje een trend om te ontdekken of jij gele of witte tanden hebt. Dat doe je door een zwartwit filter aan te zetten en alleen de kleur geel te selecteren. Nu houden al die mensen in hun hand een geel object zoals een geel shirt, een gele pen of een gele map. Als je dat voor de camera houdt en die filter aanzet en dan lacht, dan kan je zien of je tanden geel zijn. Dat is best grappig om eens te proberen, toch?

 

Doe het! Download of open de app TikTok en zoek het filter op, deze kan je gemakkelijk vinden. Volg de beschreven stappen op die ik hierboven heb uitgelegd en ontdek of je witte of gele tanden hebt! Heb je witte tanden? Gelukkig maar, dan is er helemaal niets aan de hand. Blijf vooral goed poetsen en gezond eten, dan is het helemaal prima.

 

Ben je er ineens achter gekomen dat je lichtelijk gele tanden hebt? Dan zijn er een aantal dingen die je daar aan kan doen. Gele tanden worden namelijk geassocieerd met een slechte persoonlijke verzorging, slechte hygiëne en een stinkende adem. Dat is natuurlijk allemaal niet de bedoeling! Het is ook nog eens best oneerlijk, want je kan er niet altijd iets aan doen als je gele tanden hebt. De kleur van je tandbeen wordt genetisch overgedragen en dus kan je deze kleur niet beïnvloeden door bijvoorbeeld veel je tanden te poetsen. De kleur van je tandglazuur kan je wel veranderen door goed te poetsen. Dit is sowieso iets wat je altijd moet doen. Wil jij nou weten hoe je je tanden witter maken kan op dit moment? Dat kan door je tanden te laten bleken! Woon je dichtbij Rotterdam of Amsterdam? Dan kan je makkelijk je tanden bleken Rotterdam of Amsterdam.

https://witgebitnederland.nl/