AT webdesign
Image default
Business / Agriculture and Forestry

Een goede botox behandeling

Als je van plan bent om een ooglidcorrectie bovenoogleden te doen dan moet je er goed over na denken, het brengt namelijk veel risico’s met zich mee. Je kunt bijvoorbeeld last krijgen van infecties in de wonden aan je ogen of je krijgt een allergische reactie op de verdoving. Gelukkig zijn de gevolgen makkelijk te herstellen. Natuurlijk is de kans veel kleiner als je het laat doen door een arts met de nodige bevoegdheden. Zorg dat je een kliniek vindt dat goed voelt en die een keurmerk heeft. Faceland is een gespecialiseerde kliniek met goede artsen die er voor zorgen dat je er top uit ziet.

Behandelingen met botox zijn niet goedkoop, en daarom haken mensen ook vaak af. Je hebt prijsverschil tussen verschillende klinieken, maar goedkoop is niet altijd beter en kan uitlopen tot duurkoop. Een botox behandeling moet goed gebeuren, je wilt er na de behandeling natuurlijk wel goed uit zien. De behandeling is maar klein en duurt ongeveer 30 minuten, het is dus geen lange operatie wat veel mensen vaak denken. Dit geld dan wel alleen voor het gezicht. Je kan van sommige behandelingen wat blauwe plekken overhouden, dit is normaal en het is belangrijk dat je het direct erna verkoeld. Deze blauwe plekken zijn binnen een paar dagen weg en dan zie je er weer stralend uit.

Botox is niet alleen meer voor rijke mensen die niet weten wat ze anders met het geld moeten, ook al zie je dit nog wel vaak voorbij komen op tv. Veel vrouwen wagen zich er nu aan om het toch een keer te proberen, het vaak valt het erg in de smaak. Botox blijft niet voor altijd zitten, ongeveer een paar maanden. Je kunt het dus eerst uit proberen, en als het niet is wat je verwachte dan doe je erna geen behandeling meer.

http://www.faceland.nl