AT webdesign
Image default
Bedrijven

De herbestemming van vastgoed

De herbestemming van vastgoed. Altijd een lastige overweging! Mocht u hier zelf nog geen ervaring mee hebben zorg dan altijd dat u een goede vastgoed makelaar in handen neemt. Dit hoeft niet alleen prettig te zijn bij het verkopen maar juist ook bij het aankopen.

Voordelen vastgoed makelaar

Waar kan zo’n aankoopmakelaar dan allemaal bij helpen hoor ik u denken? Nou een vastgoed makelaar weet precies hoe de prijzen zich op de markt verdelen wat realistisch en wat niet. We snappen namelijk heel goed dat u soms verblind kan worden door een prachtig pand. Ben u er ook bewust van dat dit veel werk met zich mee kan brengen. Hierom is het altijd verstandig een uitgebreide bouwtechnische keuring te laten uitvoeren. Mocht u bijvoorbeeld het dak van een kasteel moeten vervangen kan dit nog wel eens hoge kosten met zich meebrengen.

Inkomsten herbestemming van vastgoed

Als we het hebben over vastgoed kunnen we het hebben over boerderijen, kastelen, kloosters of oude landhuizen. Allemaal prachtige panden met veel ruimte die u waarschijnlijk heel goed kunt benutten.

Hoe tof zou het zijn hier een restaurant, uitgebreide bed & breakfast of misschien wel huurwoningen in te kunnen maken. Hiermee levert het gelijk geld op.

Hiervoor dient u wel goede afspraken met de gemeente te maken en is er soms zelfs een vergunning nodig. Controleer dit vooraf goed of vraag uw vastgoed makelaar om advies!

https://www.klement2.com/wat-doen-we/herbestemmen-van-erfgoed