AT webdesign
Image default
Bedrijven

Droogloopmat kopen

Bent je van plan om een deurmat te gaan kopen maar weet je niet welke je moet gaan kopen? Er zijn verschillende soorten deurmatten. Schoonloopmatten, droogloopmatten, kokosmatten, lopers, naaldviltmatten.

Droogloopmatten hebben als voordeel dat ze veel vocht opnemen dus als het vies weer is kan je goed je voeten vegen aan de mat. Wat eigenlijk de mooiste combinatie is een borstelmat buiten en binnen een droogloopmat. Zodra je van buiten naar binnenkomt, haalt de borstelmat het zand onder de schoenen vandaan en de droogloopmat zoals de naam al zegt zorgt dan voor droge schoenen. De juiste deurmatten zorgen voor de duurzaamheid van de vloer in woning, hier wil je natuurlijk zo lang mogelijk van kunnen blijven genieten. Een deurmat op maat zorgt voor een nette en verzorgde entree.

Er zijn natuurlijk verschillende soorten droogloopmatten en zijn droogloopmatten van 7 mm dik maar ook van 1 cm dik. Mocht je hem ergens in verzinkt willen hebben bij de voordeur of achterdeur is het aan te raden om voor de dikkere variant te gaan. Zo ben je tevens ook zeker van een goede vochtopname en oogt het ook netjes.

Droogloopmatten zijn er voor privé gebruik of voor zakelijk gebruik. Voor zakelijk gebruik hebben we zelf matten die brandvertragend zijn dus ideaal voor in bedrijfspanden, horeca etc.

Heeft u een mooie PVC vloer en wilt u daar een droogloopmat in of op plaatsen dan adviseren we speciale droogloopmatten waar geen weekmakers in zitten. Deze hebben namelijk een speciale rug wat gemaakt is van Nitryl rubber.

Vindt je het lastig om de kiezen welke kleur het beste bij jou nieuwe of bestaande vloer past dan kun je bij sommige bedrijven ook gratis stalen aanvragen zodat je in alle rust thuis de verschillende stalen kunt bekijken.

De meeste droogloopmatten zijn zelfs uitwasbaar en kunnen dus ook in de wasmachine. Ideaal toch?!

https://www.deurmatdirect.nl/