AT webdesign
Image default
Bedrijven

Hoe kan ik het snelst mijn huis verkopen?

De snelste manier om uw huis te verkopen

Steeds meer woningeigenaren kiezen bij de verkoop van hun huis voor snelheid en zekerheid, Sons Real Estate voorziet al jaren in deze behoefte en heeft al honderden woning eigenaren naar tevredenheid geholpen bij de directe verkoop van hun huis. Wij hebben een zeer efficiente en vooral klantgerichte werkwijze ontwikkeld waardoor wij kosteloos een zorgeloze en stressvrije verkoop van uw woning kunnen realiseren. 

Geen verkoopkosten en volledig ontzorgt

Vraag nu eenvoudig een bod op uw woning aan via onze website en onze sprecialisten gaan direct voor u aan de slag. Wij nemen het volledige verkooptrjaect volledig voor u uithanden, u ontvangt kosteloos een vrijblijvend bod. Doordat wij een bod uitbrengen zonder voorbehoud op financiering is ons bod gegarandeerd en kan de verkoop direct in gang gezet worden. Wij nemen alle administratieve handelingen zoals het opstellen van de koopovereenkomst voor onze rekening en daarnaast ook alle kosten zoals de notariskosten.

Uw woning in een dag verkocht, binnen een week bij de notaris

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een bezichtiging en brengen direct een marktconform bod uit op uw woning. Bij overeenstemming kan de koopovereenkomst direct ondertekend worden. De overdracht dient tevens ook vastgelegd te worden bij de notaris hiervoor dienen de hypotheekstukken opgevraagd te worden. Bij de meeste hypotheekverstrekkers neemt dit ongeveer een week in beslag daarna kan de overdracht direct worden vastgelegd bij de notaris.

Indien u nog opzoek bent naar een nieuwe woning of de overdracht laat nog even opzich wachten dan bieden wij u de mogelijkheid om tot die tijd gewoon in uw eigen huis te blijven wonen. Hierdoor hoeft u niet opzoek naar tijdelijke woonruimte en loopt u niet het risico op dubbele hypotheeklasten. Vraag nu direct een bod aan voor een snelle en zorgeloze verkoop van uw huis

 

 

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen/