AT webdesign
Image default
Dieren

Deze dierenarts nabij Oosterbeek behandelt diverse huisdieren

Vertoont uw huisdier ander gedrag dan normaal of is er iets anders aan de hand waardoor u een dierenarts zoekt in de buurt van Oosterbeek? Neem dan eens contact op met Huisdierenkliniek Hornstra uit Arnhem. Deze kliniek is op nog geen tien minuten rijden vanaf Oosterbeek. U kunt hier bovendien terecht met bijna elk huisdier. Ze zijn hier namelijk gespecialiseerd in honden, katten, konijnen, cavia’s, ratten en fretten. Bij spoed kunt u het beste telefonisch een afspraak maken. Heeft u minder spoed? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw afspraak online te maken. Uiteraard kunt u ook langsgaan bij de kliniek in Arnhem, nabij Oosterbeek, en aan de balie een afspraak maken met de dierenarts.

Kies een dierenarts uit die u vertrouwt

Bij Huisdierenkliniek Hornstra zijn meerdere dierenartsen werkzaam. Heeft u met de een betere klik dan met de ander? Laat dit dan gerust aan ze weten bij het maken van een afspraak. Het is immers van groot belang dat u zich op uw gemak kunt voelen bij de dierenarts en dat u hem of haar vertrouwt met uw huisdier. Welke arts u ook uitkiest; u kunt er in ieder geval van uitgaan dat uw huisdier met de nodige aandacht behandelt wordt. Er wordt altijd voldoende tijd ingepland voor een behandeling, zodat uw huisdier de aandacht kan krijgen die het verdient.

Geneesmiddelen en andere benodigdheden kopen

Naast dat u bij deze dierenarts nabij Oosterbeek terecht kunt voor een consult, kunt u hier ook diverse producten voor uw huisdier kopen. Wat dacht u bijvoorbeeld van dieetvoeders, ontwormingsproducten of middelen tegen vlooien? Ze hebben alles in huis om uw huisdier gezond te houden. Zo kunt u hier ook uitstekend terecht voor geneesmiddelen op recept. Bezoek de website van deze dierenarts en maak online een afspraak of gebruik het telefoonnummer om een afspraak te maken.

https://www.dedierenarts.nl/