AT webdesign
Image default
Auto's en Motoren

Een auto laten importeren vanuit Japan brengt u vele voordelen

Mocht u overwegen om een auto te importeren vanuit Japan, dan is het goed om ook naar verschillende opties te kijken. U kunt er namelijk voor kiezen om het gehele transport zelf te regelen, maar u kunt ook de hulp inschakelen van professionals. Marlog Car Handling is zo’n professional. Hulp inschakelen zorgt er niet alleen voor dat alles in goede banen wordt geleid, maar geeft u ook grote voordelen ten opzichte van het zelf importeren van een auto.

 

Transport van deur tot deur geregeld 

Een auto importeren uit Japan zorgt ervoor dat u altijd een klassieker heeft waarmee u de show steelt. Het wordt daardoor ook steeds populairder om een auto uit dit land over te laten komen. Echter houdt het na de aankoop nog niet op. U moet uw auto namelijk naar Nederland halen en zorgen dat deze veilig de weg op kan. Wanneer u Marlog Car Handling inschakelt, wordt het transport van deur tot deur voor u geregeld.

 

Veilig en snel een auto importeren vanuit Japan 

Bij het importeren van een auto vanuit Japan is het van belang dat de auto veilig en snel van de ene plaats naar de andere komt. Er moet daarom een betrouwbaar netwerk zijn, die het transport voor u kan uitvoeren. U kunt er hierbij voor kiezen om zowel het voortransport als de verscheping uit handen te geven, maar u kunt ook alleen de verscheping aan Marlog Car Handling uitbesteden. Welke optie u ook kiest, u bent ervan verzekerd dat een auto importeren vanuit Japan zonder grote risico’s verloopt.

 

Ook aanpassingen kunnen gedaan worden 

U kunt de auto zelf ophalen bij een vestiging in Nederland of de auto voor de deur af laten leveren. U kunt dan echter nog niet de weg op. De auto moet namelijk geregistreerd zijn en aan de richtlijnen van de EU-goedkeuring voldoen. Indien er aanpassingen aan de auto gedaan moeten worden, dan kunt u dit ook aan Marlog Car Handling overlaten. Het bedrijf zorgt er met enkele aanpassingen voor dat u veilig met uw nieuwe voertuig de weg op kunt.

https://www.marlog-car-handling.eu/