AT webdesign
Image default
Bedrijven

Met houten vloeren geeft u uw interieur een upgrade

Wilt u uw interieur een echte opkikker geven, kies dan voor mooie houten vloeren. Deze vloeren zijn niet alleen fraai, maar bovendien ook nog eens veel duurzamer dan bijvoorbeeld tapijt. Tapijt wordt vuil, verslijt en verkleurt. Allemaal zaken waar u bij een houten vloer geen of in ieder geval veel minder last van heeft. In een gespecialiseerde vloerenwinkel kunt u zich laten informeren over alle mogelijkheden en de voordelen van deze vloeren. Ze zijn niet alleen geschikt voor de woonkamer maar ook voor slaapkamers, de hal, de keuken of uw werkkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Het gemak van een vloer van hout

In een vloerenwinkel wordt u graag uitgelegd waarom u voor houten vloeren zou moeten kiezen. Ze zijn niet alleen mooi maar ook heel onderhoudsvriendelijk. U hoeft niet meer te schrobben en te boenen zoals op tapijt om vuil en vlekken te verwijderen. Meestal is stofzuigen of het gebruik van een huisbezem voldoende. Desgewenst kunt u de vloer eens in de zoveel tijd afnemen met een sopje. Sommige vloeren vragen daarnaast om de paar jaar onderhoud als het gaat om het vernieuwen van de laklaag of een nieuwe olielaag op het hout. Dit kunt u zelf doen, maar als u dat te omslachtig vindt kunt u dit ook door een deskundige laten doen.

Gaat u ook voor een mooie nieuwe vloer?

Bent u overtuigd en wilt u ook een nieuwe vloer? Bezoek dan zeker Van der Heijden Vloeren. Dit bedrijf, gevestigd in Oss, levert houten vloeren in diverse uitvoeringen. In hun vloerenwinkel kunt u diverse soorten vloeren bekijken. U kunt een keuze maken uit laminaat, parket, laminaatparket of hardhout. Daarnaast kan de vloer op verschillende manieren worden gelegd, zoals een fraai visgraatmotief. De vloer kan op uw verzoek worden voorzien van een laklaag of een olielaag. Daarnaast kan het hout worden geschuurd of een white wash krijgen voor een bijzonder effect. De vloer wordt uiteraard gelegd door vakmensen.