AT webdesign
Image default
Business / Agriculture and Forestry

Een multifunctioneel alarmsysteem

Sinds je in een nieuwe woning woont, voel je je minder veilig dan vroeger. De buurt is wat smoezelig en je vraagt je af of je je buren wel kan vertrouwen. Hartstikke vervelend natuurlijk, maar er zijn heel wat beveiligingsmogelijkheden om je wat veiliger te voelen maar vooral ook om veilig te zijn. Het geavanceerde alarmsysteem van Groenewegen Delft is namelijk ideaal om beschermd te zijn tegen inbraken, overvallen en branden. Ben je benieuwd hoe het systeem werkt? Lees dan snel verder wat Groenewegen Delft te bieden heeft of breng een bezoekje aan de website van Groenewegen.

Het Alarmsysteem van Groenewegen Delft is multifunctioneel voor wat betreft het beschermen tegen gevaren. Niet alleen voorkom je overvallen met dit beveiligingssysteem, maar daarnaast detecteert het systeem branden en overvallers. De detectoren van het alarm merken onder andere op wanneer er sprake is van infrarood, magneten en glasbreuken. Ook voor hitte en gas zijn de detectoren gevoelig. Wanneer er iets ongewoons in huis gebeurt, zullen de detectoren alarm slaan, waarna er op de juiste manier gereageerd zal worden door de hulpdiensten.

Hoe werken de detectoren dan precies? Hierbij kan gedacht worden aan infrarooddetectoren, die de temperatuur meten. Dit is handig als er iemand dicht bij de detector staat of beweegt. De detector zal dit opmerken en alarm slaan. Een magneetcontact daarentegen meldt opmerkzame dingen wat betreft brand, hitte en gas. Ook als het alarm niet ingeschakeld is, zullen deze detectoren actief zijn. De toon van het alarm zal bovendien anders zijn, omdat het gaat om een brand en niet om een overval of inbraak.

Ben jij geïnteresseerd in dit alarmsysteem voor woonhuizen of ben je benieuwd naar andere beveiligingsapparatuur van Groenewegen Delft, zoals een Camerainstallatie? Bekijk dan snel de website van Groenewegen Delft of neem contact op met de experts van de beveiligingsontwikkelaar.

https://www.groenewegendelft.nl/