AT webdesign
Image default
Business / Agriculture and Forestry

Een touringcar huren van Noot

Een touringcar huren van Noot kan uiteraard altijd, we hebben een heel wagenpark vol met touringcars die gewoon staan te wachten om op een ritje genomen te worden. In ons wagenpark zit een vrij uitgebreid aanbod, met touringcars in allerlei soorten maten, die ieder weer geschikt zijn voor andere soorten gelegenheden. Om een beetje een range te geven, onze kleinste bus kan ongeveer 16 man transporteren, terwijl onze grootste ruimte heeft voor 62 personen! Iedere maat heeft weer de nodige opties. We hebben namelijk touringcars die heel erg functioneel zijn, maar ook veilig. We hebben ook touringcars die een tikkeltje luxueuzer zijn. Wij zijn trots te kunnen zeggen dat we passend vervoer kunnen regelen voor ieder soort gezelschap.

Waar en voor wat een touringcar huren?

Waar kan je een touringcar van Noot huren? En voor wat voor soort gelegenheden kunnen ze gehuurd worden? Noot verhuurt in de hele regio, waarmee we onder andere Arnhem, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Nijmegen, Doetinchem en Utrecht bedoelen. Een heel breed gebied dus. Nu de verschillende soorten evenementen waar Noot touringcars voor kan verhuren. Uiteraard kan het voor eigenlijk ieder evenement waar een bepaalde vorm van transport voor nodig is, maar hier zullen we een aantal ideeën voor u op een rijtje zetten. Bij ons is het mogelijk om touringcars te huren voor: compleet verzorgde dagtochten, of zelfs meerdaagse reizen; breng- en haalritten voor school; evenementen; schoolreisjes; concert- of theatervervoer; lijndiensten en bedrijfs- of personeelsfeestjes.

Kortom

Noot kan alles voor onze klanten regelen op maat. Touringcars die precies passen bij het gezelschap dat vervoerd moet worden, we hebben ook diverse mogelijkheden waarmee de bus van uw keuze aangepast kan worden zodat het maatwerk wordt. We kunnen bijvoorbeeld reclame van uw organisatie op de touringcar doen, of een ruime touringcar van 60 personen ombouwen tot een 40 persoonsbus, waardoor iedereen veel meer ruimte heeft en zelfs tafeltje geplaatst kunnen worden voor extra gezelligheid. Daarnaast zijn er nog veel meer dingen mogelijk, neem contact met ons op om ernaar te vragen. U kunt ook gelijk een gratis offerte aanvragen op de site!