AT webdesign
Image default
Business / Agriculture and Forestry

Een multifunctionele veegmachine voor de camping

Wij hebben een camping in het mooie landelijke Zutphen en hebben zowel in de zomer als o ok in de winter door onze afwisselende accommodatie veel gasten. Het bedrijf is in 1996 opgericht en we hebben een team van 12 enthousiaste medewerkers die ons ieder jaar weer opnieuw bijstaan bij onze activiteiten. Naast een uitgebreide sauna en buitenbaden bieden wij onze gasten ook de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende actieve programma’s. Twee jaar geleden zijn we zelfs uitgebreid met bijna 100 extra staanplaatsen voor de camping. Het onderhoud van onze camping is dusdanig uitgebreid dat wij ook hier de benodigde effectiviteit hebben gerealiseerd. Naast de vele maai momenten zijn we ook ieder jaar bezig met het vegen van de openbare terreinen en in de winter vaak ook met het sneeuwvrij maken van onze parkeerplaatsen. Dit jaar hebben wij hier een ideale investering gedaan voor een multifunctionele veegmachine van Tielburger.

Ook de aanbouwwerktuigen zijn erg handig

Naast een multifunctionele veegmachine van Tielburger die zowel in de zomer wordt gebruikt om de openbare terreinen te vegen helpt deze ons juist in de winter om ook dezelfde plekken sneeuwvrij te houden. We hebben nu zelfs voor ons campingterrein verschillende aanbouwwerktuigen aangeschaft voor onze quad en tractor die zorgen voor optimale verticuteer mogelijkheden als ook het vegen. Bovendien is tielburger nu ook gekomen met een handige versnipperaar die handig is in te zetten om al de takken van het snoeiwerk op de camping te verwerken tot bruikbare compost. Naast de handige zitmaaiers van dit uitstekende merk hebben wij het operationele beheer van onze camping dan ook erg goed kunnen optimaliseren.

Ervaring doet geloven

U denkt misschien waarom al deze informatie en wat kan ik hier nu mee. Welnu wij hebben gemerkt dat Tielburger eigenlijk een van de weinigen goede merken is op de markt van Park en tuinmachines en hebben hier door de afgelopen jaren voldoende ervaring in opgedaan om dit te kunnen beoordelen. Het voordeel van een enkel merk dat alle werkzaamheden voor een camping kan oplossen is toch wel mijn persoonlijke voorkeur. Het uitwisselen van de materialen en 1 aanspreekpunt is bovendien een groot voordeel. Ook de service en fabrieksgarantie speelt hierbij een belangrijke rol. Wilt u meer informatie over de park en tuinmachines van tielburger kijk dan gerust even op de website van de distributeur voor de Benelux, Donat van der Horst BV.